OK-tankstation Trumpi Breda vernieuwt pompen; één uitgevoerd in kleuren NAC

OK-tankstation Trumpi Breda vernieuwt pompen; één uitgevoerd in kleuren NAC
Alle pompen van OK Trumpi aan de Teteringsedijk in Breda zijn vernieuwd. OK Nederland, 2023

OK-tankstation Trumpi aan de Teteringsedijk in Breda heeft alle pompen op het voorterrein vernieuwd en deze voorzien van zogenaamde ‘multimedia-schermen’. Eén pomp bij OK Trumpi is volledig uitgevoerd in de clubkleuren van NAC Breda.

In juni 2020 ging het tankstation van Trumpi aan de Zwijnsbergenstraat na 63 ESSO te zijn geweest verder volgens de formule van OK. Goede reden voor OK Nederland om het in Breda en omstreken zeer bekende tankstation van een nieuwe OK-uitstraling te voorzien. De pompen werden door Mokobouw vernieuwd en vervangen door RVS Gilbarco pompen met multimedia-schermen. Hierbij kunnen consumenten tijdens de tankbeurt direct aan de pomp diverse (commerciële) boodschappen op het scherm zien.

Clubkleuren

Na de OK aan de Zwijnsbergenstraat is nu ook het OK-tankstation van Trumpi aan de Teteringsedijk vernieuwd. Ook hier heeft Mokobouw nieuwe RVS Gilbarco pompen met multimedia-schermen geplaatst. Hier is tegelijkertijd een heel bijzondere pomp gerealiseerd. Als hoofdsponsor van voetbalclub NAC Breda heeft OK besloten een pomp op het voorterrein geheel in clubkleuren uit te voeren. OK Trumpi Teteringsedijk biedt een bemande OK Café tankshop met bakery, wasmachines, carwash, stofzuiger en bandenpomp. Aan de pomp is Euro95, SuperPlus 98 Pure, X-Drive Diesel, LPG en AdBlue verkrijgbaar.
Tot 1 mei 2023 maken consumenten die bij OK in Breda tenminste 25 liter tanken kans op twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van NAC.

Catom

Catom is sinds 2004 in Nederland eigenaar van het van oorsprong Zweedse merk OK. De eerste OK-tankstations werden in 2006 geopend. Vandaag de dag telt Nederland meer dan 80 zowel bemande als onbemande OK-tankstations.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

OK-tankstation Trumpi Breda vernieuwt pompen; één uitgevoerd in kleuren NAC | MobilityEnergy.com

OK-tankstation Trumpi Breda vernieuwt pompen; één uitgevoerd in kleuren NAC

OK-tankstation Trumpi Breda vernieuwt pompen; één uitgevoerd in kleuren NAC
Alle pompen van OK Trumpi aan de Teteringsedijk in Breda zijn vernieuwd. OK Nederland, 2023

OK-tankstation Trumpi aan de Teteringsedijk in Breda heeft alle pompen op het voorterrein vernieuwd en deze voorzien van zogenaamde ‘multimedia-schermen’. Eén pomp bij OK Trumpi is volledig uitgevoerd in de clubkleuren van NAC Breda.

In juni 2020 ging het tankstation van Trumpi aan de Zwijnsbergenstraat na 63 ESSO te zijn geweest verder volgens de formule van OK. Goede reden voor OK Nederland om het in Breda en omstreken zeer bekende tankstation van een nieuwe OK-uitstraling te voorzien. De pompen werden door Mokobouw vernieuwd en vervangen door RVS Gilbarco pompen met multimedia-schermen. Hierbij kunnen consumenten tijdens de tankbeurt direct aan de pomp diverse (commerciële) boodschappen op het scherm zien.

Clubkleuren

Na de OK aan de Zwijnsbergenstraat is nu ook het OK-tankstation van Trumpi aan de Teteringsedijk vernieuwd. Ook hier heeft Mokobouw nieuwe RVS Gilbarco pompen met multimedia-schermen geplaatst. Hier is tegelijkertijd een heel bijzondere pomp gerealiseerd. Als hoofdsponsor van voetbalclub NAC Breda heeft OK besloten een pomp op het voorterrein geheel in clubkleuren uit te voeren. OK Trumpi Teteringsedijk biedt een bemande OK Café tankshop met bakery, wasmachines, carwash, stofzuiger en bandenpomp. Aan de pomp is Euro95, SuperPlus 98 Pure, X-Drive Diesel, LPG en AdBlue verkrijgbaar.
Tot 1 mei 2023 maken consumenten die bij OK in Breda tenminste 25 liter tanken kans op twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van NAC.

Catom

Catom is sinds 2004 in Nederland eigenaar van het van oorsprong Zweedse merk OK. De eerste OK-tankstations werden in 2006 geopend. Vandaag de dag telt Nederland meer dan 80 zowel bemande als onbemande OK-tankstations.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk