'goed gevoel centraal'

Shopconcept Comme Chez Nous in drie jaar tijd van zestien naar bijna veertig vestigingen bij tankstations

Shopformule Comme Chez Nous heeft de laatste drieënhalf jaar in België een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Stond de teller in januari 2021 nog op zestien shops bij tankstations, inmiddels zijn er verspreid over België 38 vestigingen van de gemaksformule te vinden. De nieuwste opende woensdag bij de ESSO Express in Izegem.
Net zoals de nieuwste in Izegem, zit Comme Chez Nous in tankstations aan drukke doorgaande wegen en tegelijkertijd op locaties met een sterke buurtfunctie. Foto: Comme Chez Nous, 2024

Shopformule Comme Chez Nous heeft de laatste drieënhalf jaar in België een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Stond de teller in januari 2021 nog op zestien shops bij tankstations, inmiddels zijn er verspreid over België 38 vestigingen van de gemaksformule te vinden. De nieuwste opende woensdag bij de ESSO Express in Izegem.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Shopconcept Comme Chez Nous in drie jaar tijd van zestien naar bijna veertig vestigingen bij tankstations | MobilityEnergy.com
'goed gevoel centraal'

Shopconcept Comme Chez Nous in drie jaar tijd van zestien naar bijna veertig vestigingen bij tankstations

Shopformule Comme Chez Nous heeft de laatste drieënhalf jaar in België een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Stond de teller in januari 2021 nog op zestien shops bij tankstations, inmiddels zijn er verspreid over België 38 vestigingen van de gemaksformule te vinden. De nieuwste opende woensdag bij de ESSO Express in Izegem.
Net zoals de nieuwste in Izegem, zit Comme Chez Nous in tankstations aan drukke doorgaande wegen en tegelijkertijd op locaties met een sterke buurtfunctie. Foto: Comme Chez Nous, 2024

Shopformule Comme Chez Nous heeft de laatste drieënhalf jaar in België een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Stond de teller in januari 2021 nog op zestien shops bij tankstations, inmiddels zijn er verspreid over België 38 vestigingen van de gemaksformule te vinden. De nieuwste opende woensdag bij de ESSO Express in Izegem.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk