'flinke CO2-reductie'

Brandstofbevoorrading alle Argos-tankstations voortaan met HVO100

VARO Energy schakelt over op VARO Renewable Diesel (HVO100) voor de brandstofbevoorrading van al haar Argos-tankstations in Nederland. Ook alle servicevoertuigen van het bedrijf gaan op HVO100 rijden. Hiermee zegt VARO Energy een belangrijke stap te zetten in het terugdringen van haar eigen emissies.
VARO Energy en vervoerder Nijhof-Wassink willen samen de ecologische impact van de logistieke activiteiten verkleinen. Foto: VARO Energy, 2024

VARO Energy schakelt over op VARO Renewable Diesel (HVO100) voor de brandstofbevoorrading van al haar Argos-tankstations in Nederland. Ook alle servicevoertuigen van het bedrijf gaan op HVO100 rijden. Hiermee zegt VARO Energy een belangrijke stap te zetten in het terugdringen van haar eigen emissies.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk