Duitsland stopt met Russische olie, Shell begonnen met terughalen personeel

Foto: Pixabay

Duitsland stopt voor het einde van dit jaar met het importeren van olie uit Rusland. Dat zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock na een ontmoeting met haar Baltische collega’s op woensdag. Shell is bovendien begonnen met het terughalen van personeel uit het land. Vanwege de oorlog in Oekraïne heeft het olie– en gasconcern eerder al gezegd volledig te vertrekken uit Rusland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Duitsland stopt met Russische olie, Shell begonnen met terughalen personeel | MobilityEnergy.com

Duitsland stopt met Russische olie, Shell begonnen met terughalen personeel

Foto: Pixabay

Duitsland stopt voor het einde van dit jaar met het importeren van olie uit Rusland. Dat zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock na een ontmoeting met haar Baltische collega’s op woensdag. Shell is bovendien begonnen met het terughalen van personeel uit het land. Vanwege de oorlog in Oekraïne heeft het olie– en gasconcern eerder al gezegd volledig te vertrekken uit Rusland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie