DCB Energy bouwt nieuwe ‘HUB’ in Waddinxveen

DCB Energy HUB Waddinxveen
Foto: DCB Energy

DCB Energy is dinsdag begonnen met de bouw van een gloednieuw station in Waddinxveen. De ‘HUB’ aan de Overslagweg moet vanaf juni operationeel zijn. 

“Deze locatie stond al heel lang op de wishlist”, laat het bedrijf uit Spijkenisse weten. Bij de logistieke hotspot, direct gelegen aan de A12, A20 en N457, kunnen klanten straks verschillende reguliere en duurzame brandstoffen tanken. Zo krijgt het station onder andere pompen voor Euro E5 en E10, CNG+, AdBlue, diesel en HVO100.

Ook beschikt de gloednieuwe locatie straks over snelladers, LNG en waterstof. LNG zal vanaf augustus beschikbaar zijn, daarna volgt waterstof. De hubs van het bedrijf zijn onbemande, multifuel-tankstations waar alle brandstoffen onder één dak te vinden zijn. Zo kan iedereen, “van scooter tot LZV truck”, straks ook op bedrijvenpark Doelwijk terecht om te tanken. “De HUB is verder voorzien van een brede toegang, tien ruime opstelplaatsen, low- en high speed tanken, zonnepanelen en camerabeveiliging.”

Net voor de kerst opende het bedrijf ook al een nieuw station tegenover het TT Circuit Assen. Klanten kunnen daar sinds 24 december terecht. De aanleg en de bouw van het Foodcourt daar is in januari gestart en is naar verwachting in oktober of november 2022 gereed. Ook krijgt het station een truckparking met 22 parkeerplaatsen.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

DCB Energy bouwt nieuwe ‘HUB’ in Waddinxveen | MobilityEnergy.com

DCB Energy bouwt nieuwe ‘HUB’ in Waddinxveen

DCB Energy HUB Waddinxveen
Foto: DCB Energy

DCB Energy is dinsdag begonnen met de bouw van een gloednieuw station in Waddinxveen. De ‘HUB’ aan de Overslagweg moet vanaf juni operationeel zijn. 

“Deze locatie stond al heel lang op de wishlist”, laat het bedrijf uit Spijkenisse weten. Bij de logistieke hotspot, direct gelegen aan de A12, A20 en N457, kunnen klanten straks verschillende reguliere en duurzame brandstoffen tanken. Zo krijgt het station onder andere pompen voor Euro E5 en E10, CNG+, AdBlue, diesel en HVO100.

Ook beschikt de gloednieuwe locatie straks over snelladers, LNG en waterstof. LNG zal vanaf augustus beschikbaar zijn, daarna volgt waterstof. De hubs van het bedrijf zijn onbemande, multifuel-tankstations waar alle brandstoffen onder één dak te vinden zijn. Zo kan iedereen, “van scooter tot LZV truck”, straks ook op bedrijvenpark Doelwijk terecht om te tanken. “De HUB is verder voorzien van een brede toegang, tien ruime opstelplaatsen, low- en high speed tanken, zonnepanelen en camerabeveiliging.”

Net voor de kerst opende het bedrijf ook al een nieuw station tegenover het TT Circuit Assen. Klanten kunnen daar sinds 24 december terecht. De aanleg en de bouw van het Foodcourt daar is in januari gestart en is naar verwachting in oktober of november 2022 gereed. Ook krijgt het station een truckparking met 22 parkeerplaatsen.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl