Veiling huurrechten van twee tankstationlocaties in Delft van start

In opdracht van de gemeente Delft organiseert BZO Tankstations een veiling van de huurrechten op de ondergrond van twee tankstationlocaties in Delft. Het gaat om tankstations aan de Westlandseweg 52 en 119.

Beide locaties zijn de afgelopen decennia door Shell Nederland Verkoopmaatschappij van de gemeente Delft gehuurd en geëxploiteerd. De stations liggen tegenover elkaar, ten zuiden van het centrum van de stad. Het gaat om een onbemande locatie – waar op dit moment een wasgelegenheid bij hoort – en om een station met shop.

Er kan overigens niet op de plekken afzonderlijk geboden worden, de locaties worden als één veilingkavel geveild via een openbare inschrijving onder notarieel toezicht. De sluitingsdatum voor de inschrijving is gepland op 2 juli 2020.

Het digitale biedboek dat voor deze veiling is samengesteld wordt ontsloten via een dataroom. Een verzoek om toegang te krijgen kunt u sturen naar alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Veiling huurrechten van twee tankstationlocaties in Delft van start | MobilityEnergy.com

Veiling huurrechten van twee tankstationlocaties in Delft van start

In opdracht van de gemeente Delft organiseert BZO Tankstations een veiling van de huurrechten op de ondergrond van twee tankstationlocaties in Delft. Het gaat om tankstations aan de Westlandseweg 52 en 119.

Beide locaties zijn de afgelopen decennia door Shell Nederland Verkoopmaatschappij van de gemeente Delft gehuurd en geëxploiteerd. De stations liggen tegenover elkaar, ten zuiden van het centrum van de stad. Het gaat om een onbemande locatie – waar op dit moment een wasgelegenheid bij hoort – en om een station met shop.

Er kan overigens niet op de plekken afzonderlijk geboden worden, de locaties worden als één veilingkavel geveild via een openbare inschrijving onder notarieel toezicht. De sluitingsdatum voor de inschrijving is gepland op 2 juli 2020.

Het digitale biedboek dat voor deze veiling is samengesteld wordt ontsloten via een dataroom. Een verzoek om toegang te krijgen kunt u sturen naar alzerdawinkel@bzo-tankstations.nl.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.