Christ leverde oplossingen voor carwash Shell Roosendaal

Tankstation Shell Roosendaal heeft een heuse metamorfose ondergaan. Zo verving Christ Wash Systems de oude wasinstallatie, werd de vloer van de wasgelegenheid aangepakt door Mesa Coatings, plaatste Cleanpanel nieuwe wanden en zorgde Kever Installaties voor de energiezuinige verlichting. Salesmanager Frank Souer van Christ vertelt meer over dit project dat turnkey door Christ werd opgeleverd

Christ biedt klanten de mogelijkheid om voor volledige ontzorging te kiezen in de vorm van turnkey-projecten. “We nemen als het ware de sleutel van een bedrijf over en zorgen ervoor dat ondernemers zich niet bezig hoeven te houden met de vergunningsaanvraag en de zoektocht naar geschikte partners. Dat scheelt hen veel tijd en dus geld,” verduidelijkt Souer.

Christ heeft veel connecties op het gebied van nieuwbouwprojecten. Het bedrijf is al dertig jaar actief in de Nederlandse markt en heeft in het verleden al met verschillende partijen samengewerkt. “We gaan in opdracht van de klant situatieafhankelijk op zoek naar de juiste partijen voor elke klus”, stelt Souer. “In het geval van dit turnkey-project kozen we voor Kever Installaties, omdat deze onderneming veel ervaring in de tank- en carwashbranche heeft. Ze hebben voor grotere oliemaatschappijen gewerkt en we hebben vaker samengewerkt. Hun LED-verlichtingssysteem kenmerkt zich door energiezuinigheid en springt pas aan als er iemand binnenkomt. Als er niemand in de wasgelegenheid aanwezig is, gaat de LED-verlichting in slaapstand. Dat scheelt tot wel 75 procent in het energieverbruik. Bijkomend voordeel is dan ook dat dit systeem veel langer meegaat.”

Gigantisch veranderd

Voor de wanden in de wasgelegenheid bij het tankstation kwam Christ uit bij Cleanpanel. “Dit is een grote partij als het gaat om de plaatsing van wanden in wasgelegenheden. Deze wanden kenmerken zich door het gladde oppervlak, waardoor ze snel schoon te maken zijn. Daarnaast zijn ze corrosievrij en bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen”, zegt Souer.

Voor de vloeren is er gekozen voor een Mesa Fast vloersysteem. Het vloersysteem van Mesa Coatings is voorzien van een vloeistofdichte afwerking. Daarnaast is de vloer bestand tegen chemische en mechanische belasting. “Mesa Coatings is toch wel een van de grootste, zo niet de grootste speler op coatinggebied in de carwashbranche “Het team van dat vloerbedrijf heeft opnieuw vakwerk geleverd en een gripvaste vloer geleverd. Door de combinatie van nieuwe wanden en vloeren is de uitstraling gigantisch veranderd.”

Compatibel

Christ zelf zorgde voor de plaatsing van de nieuwe wasinstallatie. “De vorige machine , een Christ Primus, is na vele jaren trouwe dienst vervangen door een Centus. Om nog meer mensen naar de carwash te trekken, is voor een nieuwe wasinstallatie gekozen met veel opties. Zo is deze nieuwe Centus voorzien van onder meer hoge druk en een velgenreinigingssysteem. Ook is deze machine uitgerust met een Foam Splash met LED-verlichting. Verder beschikt deze installatie over een nieuwe insectenreiniger en modern ticketsysteem voor éénmalige wassingen.”

De installatie is uitgevoerd in de kleuren van Shell en past goed bij de uitstraling van de site. Ook heeft Christ de wasinstallatie gekoppeld aan het aanwezige kassasysteem. “Onze wasinstallaties kunnen heel eenvoudig aan deze betaalsystemen gekoppeld worden. Sterker nog: onze machines zijn compatibel met elk kassasysteem.

Positief

De facelift die de wasgelegenheid bij tankstation Shell Roosendaal heeft gekregen, is zeker niet onopgemerkt gebleven. “Er komen vele positieve reacties binnen. Klanten vinden het leuk om de opties van de nieuwe wasinstallatie te ontdekken. Dan zien en merken ze het verschil en het voordeel daarvan. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor”, besluit Souer. 

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Christ leverde oplossingen voor carwash Shell Roosendaal | MobilityEnergy.com

Christ leverde oplossingen voor carwash Shell Roosendaal

Tankstation Shell Roosendaal heeft een heuse metamorfose ondergaan. Zo verving Christ Wash Systems de oude wasinstallatie, werd de vloer van de wasgelegenheid aangepakt door Mesa Coatings, plaatste Cleanpanel nieuwe wanden en zorgde Kever Installaties voor de energiezuinige verlichting. Salesmanager Frank Souer van Christ vertelt meer over dit project dat turnkey door Christ werd opgeleverd

Christ biedt klanten de mogelijkheid om voor volledige ontzorging te kiezen in de vorm van turnkey-projecten. “We nemen als het ware de sleutel van een bedrijf over en zorgen ervoor dat ondernemers zich niet bezig hoeven te houden met de vergunningsaanvraag en de zoektocht naar geschikte partners. Dat scheelt hen veel tijd en dus geld,” verduidelijkt Souer.

Christ heeft veel connecties op het gebied van nieuwbouwprojecten. Het bedrijf is al dertig jaar actief in de Nederlandse markt en heeft in het verleden al met verschillende partijen samengewerkt. “We gaan in opdracht van de klant situatieafhankelijk op zoek naar de juiste partijen voor elke klus”, stelt Souer. “In het geval van dit turnkey-project kozen we voor Kever Installaties, omdat deze onderneming veel ervaring in de tank- en carwashbranche heeft. Ze hebben voor grotere oliemaatschappijen gewerkt en we hebben vaker samengewerkt. Hun LED-verlichtingssysteem kenmerkt zich door energiezuinigheid en springt pas aan als er iemand binnenkomt. Als er niemand in de wasgelegenheid aanwezig is, gaat de LED-verlichting in slaapstand. Dat scheelt tot wel 75 procent in het energieverbruik. Bijkomend voordeel is dan ook dat dit systeem veel langer meegaat.”

Gigantisch veranderd

Voor de wanden in de wasgelegenheid bij het tankstation kwam Christ uit bij Cleanpanel. “Dit is een grote partij als het gaat om de plaatsing van wanden in wasgelegenheden. Deze wanden kenmerken zich door het gladde oppervlak, waardoor ze snel schoon te maken zijn. Daarnaast zijn ze corrosievrij en bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen”, zegt Souer.

Voor de vloeren is er gekozen voor een Mesa Fast vloersysteem. Het vloersysteem van Mesa Coatings is voorzien van een vloeistofdichte afwerking. Daarnaast is de vloer bestand tegen chemische en mechanische belasting. “Mesa Coatings is toch wel een van de grootste, zo niet de grootste speler op coatinggebied in de carwashbranche “Het team van dat vloerbedrijf heeft opnieuw vakwerk geleverd en een gripvaste vloer geleverd. Door de combinatie van nieuwe wanden en vloeren is de uitstraling gigantisch veranderd.”

Compatibel

Christ zelf zorgde voor de plaatsing van de nieuwe wasinstallatie. “De vorige machine , een Christ Primus, is na vele jaren trouwe dienst vervangen door een Centus. Om nog meer mensen naar de carwash te trekken, is voor een nieuwe wasinstallatie gekozen met veel opties. Zo is deze nieuwe Centus voorzien van onder meer hoge druk en een velgenreinigingssysteem. Ook is deze machine uitgerust met een Foam Splash met LED-verlichting. Verder beschikt deze installatie over een nieuwe insectenreiniger en modern ticketsysteem voor éénmalige wassingen.”

De installatie is uitgevoerd in de kleuren van Shell en past goed bij de uitstraling van de site. Ook heeft Christ de wasinstallatie gekoppeld aan het aanwezige kassasysteem. “Onze wasinstallaties kunnen heel eenvoudig aan deze betaalsystemen gekoppeld worden. Sterker nog: onze machines zijn compatibel met elk kassasysteem.

Positief

De facelift die de wasgelegenheid bij tankstation Shell Roosendaal heeft gekregen, is zeker niet onopgemerkt gebleven. “Er komen vele positieve reacties binnen. Klanten vinden het leuk om de opties van de nieuwe wasinstallatie te ontdekken. Dan zien en merken ze het verschil en het voordeel daarvan. Daar doe je het uiteindelijk allemaal voor”, besluit Souer. 

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.