Tankstations in Geffen en Nijkerk omgekleurd naar Esso

Het tankstation van Autofood aan de Papendijk in Geffen gaat voortaan door het leven als een Esso-locatie. Onlangs werd het vertrouwde geel van Autofood vervangen door het rood van Esso. Ook een tankstation van EG Group in Nijkerk, dat de kleuren droeg van Texaco, is omgekleurd naar het Esso-merk. 

Het tankstation van de familie Schuurmans in Geffen voerde jaren het merk van Autofood. Voortaan kunnen klanten echter aankloppen bij deze locatie voor de brandstoffen van Esso. Bij Esso Schuurmans is het mogelijk om dag en nacht te tanken. LPG is beschikbaar aan de pomp. Op alle dagen van de week, behalve op zondag, is de shop overdag geopend.

Van Texaco naar Esso

Een tankstation van EG Group, dat voorheen de kleuren droeg van Texaco, is eveneens omgebouwd naar Esso-station. De locatie ligt bij de afslag Nijkerk-Zuid van de Rijksweg A28. Bij de vestiging is bovendien een SPAR Express geopend. Begin 2018 is begonnen met een grote ombouwoperatie. Zo’n 130 tanklocaties van EG krijgen een winkel van de supermarktketen in de tankshop. Het plan is om elke week twee vestigingen om te bouwen.

Het Britse bedrijf dat in Nederland een kleine zeshonderd stations exploiteert onder de merken Texaco, Firezone en Esso, is bezig met het omkleuren van alle locaties naar het Esso-merk. Dit is het resultaat van een contract dat EG heeft afgesloten met Exxonmobil. Eerder dit jaar werden ook al 97 Esso-stations overgenomen van NRGValue.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Tankstations in Geffen en Nijkerk omgekleurd naar Esso | MobilityEnergy.com

Tankstations in Geffen en Nijkerk omgekleurd naar Esso

Het tankstation van Autofood aan de Papendijk in Geffen gaat voortaan door het leven als een Esso-locatie. Onlangs werd het vertrouwde geel van Autofood vervangen door het rood van Esso. Ook een tankstation van EG Group in Nijkerk, dat de kleuren droeg van Texaco, is omgekleurd naar het Esso-merk. 

Het tankstation van de familie Schuurmans in Geffen voerde jaren het merk van Autofood. Voortaan kunnen klanten echter aankloppen bij deze locatie voor de brandstoffen van Esso. Bij Esso Schuurmans is het mogelijk om dag en nacht te tanken. LPG is beschikbaar aan de pomp. Op alle dagen van de week, behalve op zondag, is de shop overdag geopend.

Van Texaco naar Esso

Een tankstation van EG Group, dat voorheen de kleuren droeg van Texaco, is eveneens omgebouwd naar Esso-station. De locatie ligt bij de afslag Nijkerk-Zuid van de Rijksweg A28. Bij de vestiging is bovendien een SPAR Express geopend. Begin 2018 is begonnen met een grote ombouwoperatie. Zo’n 130 tanklocaties van EG krijgen een winkel van de supermarktketen in de tankshop. Het plan is om elke week twee vestigingen om te bouwen.

Het Britse bedrijf dat in Nederland een kleine zeshonderd stations exploiteert onder de merken Texaco, Firezone en Esso, is bezig met het omkleuren van alle locaties naar het Esso-merk. Dit is het resultaat van een contract dat EG heeft afgesloten met Exxonmobil. Eerder dit jaar werden ook al 97 Esso-stations overgenomen van NRGValue.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.