Vers van de pers: TankPro Magazine nummer 2

Deze week ligt het nieuwste nummer van TankPro Magazine in de brievenbus. Het thema van deze editie is carwash. Wat kun je verder allemaal verwachten? We staan onder meer stil bij zes belangrijke trends in de brandstofmarkt én gingen op bezoek bij tankstation-ondernemers die focussen op avondmaaltijden. En is het eigenlijk de moeite om de shop 24/7 open te houden? We zetten alle voors en tegens op een rijtje. 

Carwash Rapido heeft onlangs een touchless roll-over laten plaatsen. Het is de eerste in Nederland met een robot-arm die meebeweegt met het voertuig. Gaat deze nieuwe roll-over de markt op z’n kop zetten? We namen een kijkje in Amersfoort om de roll-over zelf te ervaren.

En verder:
– Wanneer is bijverkoop in de carwash interessant?
– Nieuwe klanten werven door inzet van ICT, hoe doe je dat?
– De P&O-visie van Frank Vekemans van Washin7.

Trends in de brandstofmarkt
Prijsverschillen tussen tankstations, het aandeel diesel en het prijsgevecht tussen onbemande locaties. We zetten de belangrijkste trends in brandstofland op een rijtje.

Dag en nacht open
Het verruimen van de openingstijden van de shop kan zorgen voor extra omzet. Maar voor welke locaties is dat de moeite? En waar moet je op letten als je 24/7 geopend bent?

Tafelen in het tankstation
Steeds meer tankstation-ondernemers wagen zich aan avondmaaltijden. Klanten kunnen hier à la carte uiteten, met gerechten waar een restaurant zich niet voor hoeft te schamen. Hoe verging het ondernemers die hiermee zijn gestart?

Groot probleem, kleine oplossing
Grondvervuiling op een tankstation dat gebouwd is volgens de laatste en hoogste milieu-eisen. Het overkwam de Haagse tankstation-ondernemer Fred Zandstra. Wat was hier aan de hand?

Neem een abonnement op TankPro Magazine
Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van TankPro.nl en CarwashPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een hoofdthema. TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de petrol- en carwashsector met diverse longreads. Kijk voor meer informatie en abonnementen op de speciale website van het magazine.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Vers van de pers: TankPro Magazine nummer 2 | MobilityEnergy.com

Vers van de pers: TankPro Magazine nummer 2

Deze week ligt het nieuwste nummer van TankPro Magazine in de brievenbus. Het thema van deze editie is carwash. Wat kun je verder allemaal verwachten? We staan onder meer stil bij zes belangrijke trends in de brandstofmarkt én gingen op bezoek bij tankstation-ondernemers die focussen op avondmaaltijden. En is het eigenlijk de moeite om de shop 24/7 open te houden? We zetten alle voors en tegens op een rijtje. 

Carwash Rapido heeft onlangs een touchless roll-over laten plaatsen. Het is de eerste in Nederland met een robot-arm die meebeweegt met het voertuig. Gaat deze nieuwe roll-over de markt op z’n kop zetten? We namen een kijkje in Amersfoort om de roll-over zelf te ervaren.

En verder:
– Wanneer is bijverkoop in de carwash interessant?
– Nieuwe klanten werven door inzet van ICT, hoe doe je dat?
– De P&O-visie van Frank Vekemans van Washin7.

Trends in de brandstofmarkt
Prijsverschillen tussen tankstations, het aandeel diesel en het prijsgevecht tussen onbemande locaties. We zetten de belangrijkste trends in brandstofland op een rijtje.

Dag en nacht open
Het verruimen van de openingstijden van de shop kan zorgen voor extra omzet. Maar voor welke locaties is dat de moeite? En waar moet je op letten als je 24/7 geopend bent?

Tafelen in het tankstation
Steeds meer tankstation-ondernemers wagen zich aan avondmaaltijden. Klanten kunnen hier à la carte uiteten, met gerechten waar een restaurant zich niet voor hoeft te schamen. Hoe verging het ondernemers die hiermee zijn gestart?

Groot probleem, kleine oplossing
Grondvervuiling op een tankstation dat gebouwd is volgens de laatste en hoogste milieu-eisen. Het overkwam de Haagse tankstation-ondernemer Fred Zandstra. Wat was hier aan de hand?

Neem een abonnement op TankPro Magazine
Het magazine is een uitstekende aanvulling op het online nieuws dat wordt gebracht door de nieuwssites van TankPro.nl en CarwashPro.nl. Het biedt specials, interviews, reportages, achtergronden en analyses en heeft elke editie een hoofdthema. TankPro Magazine biedt zes keer per jaar extra verdieping voor de petrol- en carwashsector met diverse longreads. Kijk voor meer informatie en abonnementen op de speciale website van het magazine.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.