Bezorgdienst Shell mogelijk uitgebreid met olie en vloeistoffen

De vorige week gestarte bezorgdienst voor Shell-brandstoffen wordt wellicht uitgebreid. De oliemaatschappij bekijkt mogelijkheden om in de toekomst ook motorolie en vloeistoffen bij te vullen. Het bedrijf sluit niet uit dat het desgewenst ook de bandenspanning gaat checken.

Shell bezorgt sinds vorige week benzine en diesel in bepaalde delen van Rotterdam, middels de bezorgdienst TapUp. Er is sprake van een pilot, die mogelijk wordt uitgebreid naar andere delen van het land als blijkt dat het een succes is. Wellicht dat het bezorgen niet beperkt blijft tot brandstoffen.

Toekomst

“We houden de opties tegen het licht”, zegt een woordvoerder van het energieconcern tegen magazine voor de transportsector Truckstar. Gebruikers kunnen dus in de toekomst mogelijk ook hun banden laten oppompen en motorolie laten leveren. Wanneer Shell hierover een knoop doorhakt, is niet bekend.

TapUp is beschikbaar voor klanten in vier Rotterdamse wijken en voor werknemers van de Van Nelle Fabriek. Zij kunnen via een app aangeven dat ze hun personenauto willen laten bijvullen. Het gaat momenteel alleen om benzine en diesel. Andere brandstoffen zijn voorlopig niet beschikbaar via de bezorgdienst. De oliemaatschappij rekent 3,95 euro bezorgkosten.

Lees ook: Shell start pilot met bezorgserivce voor brandstoffen

Auteur: Tom van Gurp

Bezorgdienst Shell mogelijk uitgebreid met olie en vloeistoffen | MobilityEnergy.com

Bezorgdienst Shell mogelijk uitgebreid met olie en vloeistoffen

De vorige week gestarte bezorgdienst voor Shell-brandstoffen wordt wellicht uitgebreid. De oliemaatschappij bekijkt mogelijkheden om in de toekomst ook motorolie en vloeistoffen bij te vullen. Het bedrijf sluit niet uit dat het desgewenst ook de bandenspanning gaat checken.

Shell bezorgt sinds vorige week benzine en diesel in bepaalde delen van Rotterdam, middels de bezorgdienst TapUp. Er is sprake van een pilot, die mogelijk wordt uitgebreid naar andere delen van het land als blijkt dat het een succes is. Wellicht dat het bezorgen niet beperkt blijft tot brandstoffen.

Toekomst

“We houden de opties tegen het licht”, zegt een woordvoerder van het energieconcern tegen magazine voor de transportsector Truckstar. Gebruikers kunnen dus in de toekomst mogelijk ook hun banden laten oppompen en motorolie laten leveren. Wanneer Shell hierover een knoop doorhakt, is niet bekend.

TapUp is beschikbaar voor klanten in vier Rotterdamse wijken en voor werknemers van de Van Nelle Fabriek. Zij kunnen via een app aangeven dat ze hun personenauto willen laten bijvullen. Het gaat momenteel alleen om benzine en diesel. Andere brandstoffen zijn voorlopig niet beschikbaar via de bezorgdienst. De oliemaatschappij rekent 3,95 euro bezorgkosten.

Lees ook: Shell start pilot met bezorgserivce voor brandstoffen

Auteur: Tom van Gurp