Tankstation in Aalsmeer start met shop-in-shop van Febo

Bron foto ANP. Voor eenmalig gebruik. AL GEBRUIKT. NIET NOG EENS GEBRUIKEN!!!

Bij een tankstation in Aalsmeer komt een shop-in-shop van snackbarketen Febo. Ondernemer Ger Loogman werkt momenteel aan het renoveren van zijn vestiging aan de Aalsmeerderweg in de Noord-Hollandse plaats, waarbij tevens de shop onder handen wordt genomen. Om deze aantrekkelijker te maken komt er een vestiging van Febo bij. Het is het eerste tankstation waar de snackretailer een locatie realiseert. Als alles volgens planning verloopt, gaat de Febo-vestiging medio juli open.

Loogman is vooral bekend van zijn autowasbedrijven. Daar heeft hij er acht van, in onder meer Utrecht, Amsterdam, Almere, Rotterdam en Aalsmeer. Bij de vestiging in laatstgenoemde plek is ook een uitgebreid tankstation, dat momenteel dus flink gerenoveerd wordt. Het station wordt uitgebaat onder het eigen blauw-witte Loogman-merk. Door de shop-in-shop van Febo wil de ondernemer zich met de tankwinkel onderscheiden van de concurrentie.

Febo

Febo is vooral bekend van friet en snacks, zoals kroketten, frikadellen en hamburgers, die eventueel ook uit de snackmuur kunnen worden gehaald. Ook verkoopt het bedrijf milkshakes, roomijs en wraps. De van oorsprong Amsterdamse onderneming heeft tientallen vestigingen, verspreid over het land, waarvan er eentje aan snelweg A4 ligt.

Het bedrijf is niet de eerste foodretailer die een overstap maakt naar het petrolkanaal. Zo werkt Délifrance samen met Esso, zijn Shell en Starbucks een samenwerking aangegaan en gaat BP dit najaar starten met AH to go. Tevens hebben onder andere en New York Pizza al shops geopend bij onbemande tankstations in Nederland. Febo voegt zich dus vanaf juli bij dit rijtje

Auteur: Tom van Gurp

Tankstation in Aalsmeer start met shop-in-shop van Febo | MobilityEnergy.com

Tankstation in Aalsmeer start met shop-in-shop van Febo

Bron foto ANP. Voor eenmalig gebruik. AL GEBRUIKT. NIET NOG EENS GEBRUIKEN!!!

Bij een tankstation in Aalsmeer komt een shop-in-shop van snackbarketen Febo. Ondernemer Ger Loogman werkt momenteel aan het renoveren van zijn vestiging aan de Aalsmeerderweg in de Noord-Hollandse plaats, waarbij tevens de shop onder handen wordt genomen. Om deze aantrekkelijker te maken komt er een vestiging van Febo bij. Het is het eerste tankstation waar de snackretailer een locatie realiseert. Als alles volgens planning verloopt, gaat de Febo-vestiging medio juli open.

Loogman is vooral bekend van zijn autowasbedrijven. Daar heeft hij er acht van, in onder meer Utrecht, Amsterdam, Almere, Rotterdam en Aalsmeer. Bij de vestiging in laatstgenoemde plek is ook een uitgebreid tankstation, dat momenteel dus flink gerenoveerd wordt. Het station wordt uitgebaat onder het eigen blauw-witte Loogman-merk. Door de shop-in-shop van Febo wil de ondernemer zich met de tankwinkel onderscheiden van de concurrentie.

Febo

Febo is vooral bekend van friet en snacks, zoals kroketten, frikadellen en hamburgers, die eventueel ook uit de snackmuur kunnen worden gehaald. Ook verkoopt het bedrijf milkshakes, roomijs en wraps. De van oorsprong Amsterdamse onderneming heeft tientallen vestigingen, verspreid over het land, waarvan er eentje aan snelweg A4 ligt.

Het bedrijf is niet de eerste foodretailer die een overstap maakt naar het petrolkanaal. Zo werkt Délifrance samen met Esso, zijn Shell en Starbucks een samenwerking aangegaan en gaat BP dit najaar starten met AH to go. Tevens hebben onder andere en New York Pizza al shops geopend bij onbemande tankstations in Nederland. Febo voegt zich dus vanaf juli bij dit rijtje

Auteur: Tom van Gurp