Locatie Tony’s Street Food geopend bij tankstation in Den Haag

Bij het nieuwe Haan-tankstation aan de Meppelweg in Den Haag is afgelopen weekend een vestiging van Tony’s Street Food geopend. Het is de tweede locatie waar De Haan Minerale Oliën het foodconcept uitrolt. Het tankstation werd bovendien omgekleurd; tot voor kort droeg het station nog de kleuren van Esso.

De eerste vernieuwde tankshop met de uitstraling van een Amerikaanse diner werd in november geopend aan het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht. In vergelijking met die locatie is het aanbod in Den Haag iets aangepast, vertelt formule manager Nicole in ‘t Veld. “Nieuw ten opzichte van Tony’s 3341 zijn de pizza’s, halal snacks en de aangepaste opstelling van de keuken. We stemmen het menu per locatie af op de wensen van de gasten.”

Terug in de tijd

De vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht heeft een centrale open keuken met rondom een bar, waar de gasten kunnen zitten. Door de beperkte ruimte was dat in Den Haag niet mogelijk. “Per locatie moeten we de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten.” Het sausje van de jaren vijftig, compleet met lichtborden, een retro Coca Cola-koelkast en digitale jukebox, is ook op deze locatie duidelijk terug te zien. De shop is bovendien uitgerust met een nieuwe Lavazza koffiecorner.

Het nieuwe concept van De Haan Minerale Oliën bestaat uit twintig foodservicemodules. Per locatie kan daarmee worden gevarieerd. Voorbeelden daarvan zijn een bakery, een koffiecorner, een corner met snacks, frites en burgers en de pizzahoek. Langs de snelweg A1 bij Stroe wordt binnenkort de derde locatie van Tony’s Street Food geopend. Het gaat hierbij om het Esso-station Tolnegen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Locatie Tony’s Street Food geopend bij tankstation in Den Haag | MobilityEnergy.com

Locatie Tony’s Street Food geopend bij tankstation in Den Haag

Bij het nieuwe Haan-tankstation aan de Meppelweg in Den Haag is afgelopen weekend een vestiging van Tony’s Street Food geopend. Het is de tweede locatie waar De Haan Minerale Oliën het foodconcept uitrolt. Het tankstation werd bovendien omgekleurd; tot voor kort droeg het station nog de kleuren van Esso.

De eerste vernieuwde tankshop met de uitstraling van een Amerikaanse diner werd in november geopend aan het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht. In vergelijking met die locatie is het aanbod in Den Haag iets aangepast, vertelt formule manager Nicole in ‘t Veld. “Nieuw ten opzichte van Tony’s 3341 zijn de pizza’s, halal snacks en de aangepaste opstelling van de keuken. We stemmen het menu per locatie af op de wensen van de gasten.”

Terug in de tijd

De vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht heeft een centrale open keuken met rondom een bar, waar de gasten kunnen zitten. Door de beperkte ruimte was dat in Den Haag niet mogelijk. “Per locatie moeten we de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten.” Het sausje van de jaren vijftig, compleet met lichtborden, een retro Coca Cola-koelkast en digitale jukebox, is ook op deze locatie duidelijk terug te zien. De shop is bovendien uitgerust met een nieuwe Lavazza koffiecorner.

Het nieuwe concept van De Haan Minerale Oliën bestaat uit twintig foodservicemodules. Per locatie kan daarmee worden gevarieerd. Voorbeelden daarvan zijn een bakery, een koffiecorner, een corner met snacks, frites en burgers en de pizzahoek. Langs de snelweg A1 bij Stroe wordt binnenkort de derde locatie van Tony’s Street Food geopend. Het gaat hierbij om het Esso-station Tolnegen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.