'vernieuwde breakpoint'

G&V Energy neemt twee ‘strategisch gelegen’ ESSO-tankstations over

G&V Energy Group heeft twee ‘strategisch gelegen’ tankstations overgenomen. De twee ESSO-locaties ‘Marke Noord’ en ‘Marke Zuid’ liggen aan de noord- en zuidzijde van de snelweg E17 even ten zuiden van de Belgische plaats Kortrijk.
Volgens G&V is direct na de overname al hard gewerkt om de tanklocaties ESSO Marke Noord en Marke Zuid op te frissen en er een aangename sfeer te creëren. Foto: G&V Energy Group, 2024

G&V Energy Group heeft twee ‘strategisch gelegen’ tankstations overgenomen. De twee ESSO-locaties ‘Marke Noord’ en ‘Marke Zuid’ liggen aan de noord- en zuidzijde van de snelweg E17 even ten zuiden van de Belgische plaats Kortrijk.

Volgens G&V is direct na de overname al hard gewerkt om de tanklocaties op te frissen en er een aangename sfeer te creëren. Zo werd er een rebranding naar ESSO doorgevoerd en zijn er voor EV-rijders Allego-snelladers geplaatst. De bijhorende bemande shop volgens de formule Breakpoint kreeg een nieuwe uitstraling, nieuwe bakery en werd uitgerust met een gezellige zithoek. Ook in het shopassortiment zijn de eerste aanpassingen doorgevoerd. In het aanbod van de vernieuwde bakkerij wordt nu meer ingezet op een vers aanbod van broodjes, slaatjes en viennoisserie. Daarnaast kreeg koffiecaféformule COSTA Coffee de kans bij G&V een pilot op te starten om extra beleving toe te voegen voor koffieliefhebbers die houden van ‘dat tikkeltje meer’.

Uitdaging

“De overname op deze strategische locaties is een uitdaging waar we vol enthousiasme ingevlogen zijn”, zegt CEO Xavier Dewulf van G&V Energy Group. “Maar op langere termijn hebben we nog grootsere plannen voor deze locaties in gedachten. Zo wordt begin 2026 een volledige make-over gedaan met een vernieuwd ESSO-station, bijkomende laadmogelijkheden voor e-trucks en een nieuw gebouw voor het Breakpoint Foodstation met verschillende concepten.” Dit bouwproject, dat omwille van het nabijgelegen Libellebos, de naam Waterlelie kreeg, moet volgens G&V ‘een toonbeeld van duurzaamheid en veiligheid’ worden.

250 tankstations

G&V Energy Group is een snelgroeiend Belgisch bedrijf met een netwerk van meer dan 250 tankstations onder verschillende merken. Het bedrijf heeft in België ook 24 snellaadlocaties met laders van Allego en 30 bemande shops volgens de formule Breakpoint. Met de multi-brand tank- en laadpas Caps Energy Card biedt G&V klanten een netwerk van 3000 tankstations in de Benelux en Frankrijk en 450.000 laadpunten in Europa.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

G&V Energy neemt twee ‘strategisch gelegen’ ESSO-tankstations over | MobilityEnergy.com
'vernieuwde breakpoint'

G&V Energy neemt twee ‘strategisch gelegen’ ESSO-tankstations over

G&V Energy Group heeft twee ‘strategisch gelegen’ tankstations overgenomen. De twee ESSO-locaties ‘Marke Noord’ en ‘Marke Zuid’ liggen aan de noord- en zuidzijde van de snelweg E17 even ten zuiden van de Belgische plaats Kortrijk.
Volgens G&V is direct na de overname al hard gewerkt om de tanklocaties ESSO Marke Noord en Marke Zuid op te frissen en er een aangename sfeer te creëren. Foto: G&V Energy Group, 2024

G&V Energy Group heeft twee ‘strategisch gelegen’ tankstations overgenomen. De twee ESSO-locaties ‘Marke Noord’ en ‘Marke Zuid’ liggen aan de noord- en zuidzijde van de snelweg E17 even ten zuiden van de Belgische plaats Kortrijk.

Volgens G&V is direct na de overname al hard gewerkt om de tanklocaties op te frissen en er een aangename sfeer te creëren. Zo werd er een rebranding naar ESSO doorgevoerd en zijn er voor EV-rijders Allego-snelladers geplaatst. De bijhorende bemande shop volgens de formule Breakpoint kreeg een nieuwe uitstraling, nieuwe bakery en werd uitgerust met een gezellige zithoek. Ook in het shopassortiment zijn de eerste aanpassingen doorgevoerd. In het aanbod van de vernieuwde bakkerij wordt nu meer ingezet op een vers aanbod van broodjes, slaatjes en viennoisserie. Daarnaast kreeg koffiecaféformule COSTA Coffee de kans bij G&V een pilot op te starten om extra beleving toe te voegen voor koffieliefhebbers die houden van ‘dat tikkeltje meer’.

Uitdaging

“De overname op deze strategische locaties is een uitdaging waar we vol enthousiasme ingevlogen zijn”, zegt CEO Xavier Dewulf van G&V Energy Group. “Maar op langere termijn hebben we nog grootsere plannen voor deze locaties in gedachten. Zo wordt begin 2026 een volledige make-over gedaan met een vernieuwd ESSO-station, bijkomende laadmogelijkheden voor e-trucks en een nieuw gebouw voor het Breakpoint Foodstation met verschillende concepten.” Dit bouwproject, dat omwille van het nabijgelegen Libellebos, de naam Waterlelie kreeg, moet volgens G&V ‘een toonbeeld van duurzaamheid en veiligheid’ worden.

250 tankstations

G&V Energy Group is een snelgroeiend Belgisch bedrijf met een netwerk van meer dan 250 tankstations onder verschillende merken. Het bedrijf heeft in België ook 24 snellaadlocaties met laders van Allego en 30 bemande shops volgens de formule Breakpoint. Met de multi-brand tank- en laadpas Caps Energy Card biedt G&V klanten een netwerk van 3000 tankstations in de Benelux en Frankrijk en 450.000 laadpunten in Europa.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk