'bij ROSI'S Schnelldorf'

Starbucks opent Duitslands eerste direct aan snelweg gelegen vestiging met drive-thru

In Nederland heel gewoon: een vestiging van de Amerikaanse koffiecaféformule Starbucks samen met een tankstation op één gezamenlijke locatie aan de snelweg. Maar niet in Duitsland. Daar opende bij ROSI'S Autohof Schnelldorf aan de snelweg A7 vlakbij Neurenberg Duitslands eerste Starbucks met drive-thru direct aan een snelweg.
ROSI'S Autohof Schnelldorf ligt direct aan de op- en afrit ‘Feuchtwangen-West’ en biedt naast het restaurant en shopconcept van ROSI’S ook een Starbucks met drive-thru, de eerste van Duitsland aan de snelweg. Foto: Tank & Rast, 2024

In Nederland heel gewoon: een vestiging van de Amerikaanse koffiecaféformule Starbucks samen met een tankstation op één gezamenlijke locatie aan de snelweg. Maar niet in Duitsland. Daar opende bij ROSI’S Autohof Schnelldorf aan de snelweg A7 vlakbij Neurenberg Duitslands eerste Starbucks met drive-thru direct aan een snelweg.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Starbucks opent Duitslands eerste direct aan snelweg gelegen vestiging met drive-thru | MobilityEnergy.com
'bij ROSI'S Schnelldorf'

Starbucks opent Duitslands eerste direct aan snelweg gelegen vestiging met drive-thru

In Nederland heel gewoon: een vestiging van de Amerikaanse koffiecaféformule Starbucks samen met een tankstation op één gezamenlijke locatie aan de snelweg. Maar niet in Duitsland. Daar opende bij ROSI'S Autohof Schnelldorf aan de snelweg A7 vlakbij Neurenberg Duitslands eerste Starbucks met drive-thru direct aan een snelweg.
ROSI'S Autohof Schnelldorf ligt direct aan de op- en afrit ‘Feuchtwangen-West’ en biedt naast het restaurant en shopconcept van ROSI’S ook een Starbucks met drive-thru, de eerste van Duitsland aan de snelweg. Foto: Tank & Rast, 2024

In Nederland heel gewoon: een vestiging van de Amerikaanse koffiecaféformule Starbucks samen met een tankstation op één gezamenlijke locatie aan de snelweg. Maar niet in Duitsland. Daar opende bij ROSI’S Autohof Schnelldorf aan de snelweg A7 vlakbij Neurenberg Duitslands eerste Starbucks met drive-thru direct aan een snelweg.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk