'hoogste normen'

Circle K en 2theloo vernieuwen samenwerking: ‘Betere klantervaring’

Circle K en 2theloo vernieuwen hun samenwerking voor de Belgische markt. Hiermee willen de shopformule van Alimentation Couche-Tard en het Nederlandse toiletconcept de toiletvoorzieningen in alle Circle K tankshops in België verder verbeteren en consumenten onderweg ‘nog meer comfort bieden’.
In het kader van de hernieuwde samenwerking met Circle K gaat 2theloo de huidige faciliteiten langs de Belgische snelwegen moderniseren. Foto: 2theloo, 2024

Circle K en 2theloo vernieuwen hun samenwerking voor de Belgische markt. Hiermee willen de shopformule van Alimentation Couche-Tard en het Nederlandse toiletconcept de toiletvoorzieningen in alle Circle K tankshops in België verder verbeteren en consumenten onderweg ‘nog meer comfort bieden’.

In het kader van de hernieuwde samenwerking gaat 2theloo de huidige faciliteiten langs de Belgische snelwegen moderniseren en er volgens het bedrijf voor zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne, toegankelijkheid en gebruikerservaring. “We kijken ernaar uit om onze ervaring van het uitbaten van publieke toiletten in te zetten als we samen met onze gewaardeerde partner Circle K aan deze klus beginnen”, zegt CEO Chris Meijers van 2theloo. “Bij 2theloo geloven we dat elk toiletbezoek verrassend leuk en comfortabel moet zijn voor iedereen, elke keer weer. Door deze hernieuwde samenwerking kunnen we een nieuw niveau van gebruiksgemak bieden aan de reizigers in heel België.”

Vice president Didier Dubois van Circle K België zegt klanten op elke vestiging uitzonderlijke service te willen bieden. “Door samen te werken met 2theloo verbeteren we onze toiletvoorzieningen zodat reizigers zeker kunnen zijn van een comfortabel en verfrissend toiletbezoek tijdens hun reis door België.”

Circle K Nijvel

Het project is inmiddels gestart. Zo zijn bij de vestiging van Circle K in Nijvel, aan de snelweg E19 in de richting van Brussel en Bergen, de vernieuwde faciliteiten intussen in gebruik. In de loop van dit jaar zullen nog eens vijftien shops langs de snelwegen worden gerenoveerd.

Het Nederlandse 2theloo, opgericht in 2011, exploiteert in acht landen ruim 175 openbare toiletten op tankstations langs snelwegen, in winkelcentra, op treinstations en op beroemde toeristische bestemmingen zoals de Notre Dame en het Louvre in Parijs en Covent Garden in Londen.Couche-Tard is een van de grootste onafhankelijke exploitanten van convenience store. Het Canadese bedrijf telt meer dan 16.700 winkels in 29 landen, waarvan er bijna 13.100 brandstofproducten voor het wegverkeer aanbieden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Circle K en 2theloo vernieuwen samenwerking: ‘Betere klantervaring’ | MobilityEnergy.com
'hoogste normen'

Circle K en 2theloo vernieuwen samenwerking: ‘Betere klantervaring’

Circle K en 2theloo vernieuwen hun samenwerking voor de Belgische markt. Hiermee willen de shopformule van Alimentation Couche-Tard en het Nederlandse toiletconcept de toiletvoorzieningen in alle Circle K tankshops in België verder verbeteren en consumenten onderweg ‘nog meer comfort bieden’.
In het kader van de hernieuwde samenwerking met Circle K gaat 2theloo de huidige faciliteiten langs de Belgische snelwegen moderniseren. Foto: 2theloo, 2024

Circle K en 2theloo vernieuwen hun samenwerking voor de Belgische markt. Hiermee willen de shopformule van Alimentation Couche-Tard en het Nederlandse toiletconcept de toiletvoorzieningen in alle Circle K tankshops in België verder verbeteren en consumenten onderweg ‘nog meer comfort bieden’.

In het kader van de hernieuwde samenwerking gaat 2theloo de huidige faciliteiten langs de Belgische snelwegen moderniseren en er volgens het bedrijf voor zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne, toegankelijkheid en gebruikerservaring. “We kijken ernaar uit om onze ervaring van het uitbaten van publieke toiletten in te zetten als we samen met onze gewaardeerde partner Circle K aan deze klus beginnen”, zegt CEO Chris Meijers van 2theloo. “Bij 2theloo geloven we dat elk toiletbezoek verrassend leuk en comfortabel moet zijn voor iedereen, elke keer weer. Door deze hernieuwde samenwerking kunnen we een nieuw niveau van gebruiksgemak bieden aan de reizigers in heel België.”

Vice president Didier Dubois van Circle K België zegt klanten op elke vestiging uitzonderlijke service te willen bieden. “Door samen te werken met 2theloo verbeteren we onze toiletvoorzieningen zodat reizigers zeker kunnen zijn van een comfortabel en verfrissend toiletbezoek tijdens hun reis door België.”

Circle K Nijvel

Het project is inmiddels gestart. Zo zijn bij de vestiging van Circle K in Nijvel, aan de snelweg E19 in de richting van Brussel en Bergen, de vernieuwde faciliteiten intussen in gebruik. In de loop van dit jaar zullen nog eens vijftien shops langs de snelwegen worden gerenoveerd.

Het Nederlandse 2theloo, opgericht in 2011, exploiteert in acht landen ruim 175 openbare toiletten op tankstations langs snelwegen, in winkelcentra, op treinstations en op beroemde toeristische bestemmingen zoals de Notre Dame en het Louvre in Parijs en Covent Garden in Londen.Couche-Tard is een van de grootste onafhankelijke exploitanten van convenience store. Het Canadese bedrijf telt meer dan 16.700 winkels in 29 landen, waarvan er bijna 13.100 brandstofproducten voor het wegverkeer aanbieden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk