'van drie naar achttien'

Circle K gaat in Nederland nóg vijftien tankshops vernieuwen naar Circle K

Na de vernieuwing afgelopen maart en april van drie tankshops bij Nederlandse tankstations van TotalEnergies naar de formule Circle K, wordt er na de zomer in ons land gestart met de ombouw van nóg vijftien tankshops. De vernieuwingsoperatie naar Circle K betreft zowel snelweglocaties als lokale tankstations.
In de afgelopen maanden maart en april werden in TotalEnergies-tankstations in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg in totaal elf shops vernieuwd naar de gemaksformule Circle K. Foto: ProMedia, 2024

Na de vernieuwing afgelopen maart en april van drie tankshops bij Nederlandse tankstations van TotalEnergies naar de formule Circle K, wordt er na de zomer in ons land gestart met de ombouw van nóg vijftien tankshops. De vernieuwingsoperatie naar Circle K betreft zowel snelweglocaties als lokale tankstations.

Dit heeft director market development & communication Frits Morrema van Circle K Nederland dinsdag bekend gemaakt. De Canadese retailreus Alimentation Couche-tard Inc. heeft in West-Europa flink haast gemaakt met de lancering van Circle K shops in tankstations van TotalEnergies. In de afgelopen maanden maart en april werden in TotalEnergies-tankstations in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg in totaal elf shops vernieuwd naar de Amerikaanse gemaksformule. In ons land zijn er inmiddels drie Circle K tankshops te vinden. De TotalEnergies op stopplaats ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 tussen Gouda en Utrecht had eind maart de primeur van de allereerste Nederlandse Circle K. Deze werd half april gevolgd door een Circle K bij het bekende tankstation op luchthaven Schiphol. In TotalEnergies ‘Reeuwijk’, even voorbij de afrit ‘Bodegraven’ aan de snelweg A12, opende in de laatste week van april de derde Circle K tankshop van Nederland.

België

Gelijktijdig met Nederland, maakten ook in België consumenten kennis met de shopformule. De primeur van de eerste Circle K in het land was begin april voor het futuristische TotalEnergies-tankstation aan de snelweg E19 bij Nijvel. Net als in Nederland kreeg ook België eind april nummer twee en drie van de formule: in het tankstation aan de Internationalelaan in de Brusselse wijk Anderlecht en in TotalEnergies Eindhout, vlakbij de afslag ‘Geel-Oost’ aan de snelweg E313. De transformatie van de winkels bij deze stations markeert het begin van de aanwezigheid van Circle K in België.

Volgende fase

Na de opening van de eerste elf vestigingen in de Benelux en Duitsland, gaat de door Circle K uitgevoerde vernieuwingsoperatie nu een volgende fase in. Zo zullen er in Nederland na de zomer nog eens vijftien tankshops worden vernieuwd. Welke tanklocaties dit zijn, is nog niet bekend. Dit wordt door Alimentation Couche-Tard Inc. bepaald op basis van nauwgezette data. In Nederland moeten er in totaal 128 ‘coco’ tankstations de shopformule gaan krijgen. Dit aantal kan nog veel groter worden, want de modulaire shopformule is ook beschikbaar voor dealerlocaties, zogenaamde ‘dodo’s’.

Service

De formule van de Canadese retailreus Alimentation Couche-Tard Inc. biedt automobilisten service, snelheid, gemak en een breed assortiment ter plekke vers bereide producten. In de formule staan koffie, broodjes, warme en koude snacks, on-the-go producten en frisdranken centraal. De grote klantentrekkers zijn koffie en hotdogs. Ook vinden bezoekers er luxe toiletfaciliteiten van One Hundred Restrooms.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Circle K gaat in Nederland nóg vijftien tankshops vernieuwen naar Circle K | MobilityEnergy.com
'van drie naar achttien'

Circle K gaat in Nederland nóg vijftien tankshops vernieuwen naar Circle K

Na de vernieuwing afgelopen maart en april van drie tankshops bij Nederlandse tankstations van TotalEnergies naar de formule Circle K, wordt er na de zomer in ons land gestart met de ombouw van nóg vijftien tankshops. De vernieuwingsoperatie naar Circle K betreft zowel snelweglocaties als lokale tankstations.
In de afgelopen maanden maart en april werden in TotalEnergies-tankstations in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg in totaal elf shops vernieuwd naar de gemaksformule Circle K. Foto: ProMedia, 2024

Na de vernieuwing afgelopen maart en april van drie tankshops bij Nederlandse tankstations van TotalEnergies naar de formule Circle K, wordt er na de zomer in ons land gestart met de ombouw van nóg vijftien tankshops. De vernieuwingsoperatie naar Circle K betreft zowel snelweglocaties als lokale tankstations.

Dit heeft director market development & communication Frits Morrema van Circle K Nederland dinsdag bekend gemaakt. De Canadese retailreus Alimentation Couche-tard Inc. heeft in West-Europa flink haast gemaakt met de lancering van Circle K shops in tankstations van TotalEnergies. In de afgelopen maanden maart en april werden in TotalEnergies-tankstations in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg in totaal elf shops vernieuwd naar de Amerikaanse gemaksformule. In ons land zijn er inmiddels drie Circle K tankshops te vinden. De TotalEnergies op stopplaats ‘Bijleveld’ aan de snelweg A12 tussen Gouda en Utrecht had eind maart de primeur van de allereerste Nederlandse Circle K. Deze werd half april gevolgd door een Circle K bij het bekende tankstation op luchthaven Schiphol. In TotalEnergies ‘Reeuwijk’, even voorbij de afrit ‘Bodegraven’ aan de snelweg A12, opende in de laatste week van april de derde Circle K tankshop van Nederland.

België

Gelijktijdig met Nederland, maakten ook in België consumenten kennis met de shopformule. De primeur van de eerste Circle K in het land was begin april voor het futuristische TotalEnergies-tankstation aan de snelweg E19 bij Nijvel. Net als in Nederland kreeg ook België eind april nummer twee en drie van de formule: in het tankstation aan de Internationalelaan in de Brusselse wijk Anderlecht en in TotalEnergies Eindhout, vlakbij de afslag ‘Geel-Oost’ aan de snelweg E313. De transformatie van de winkels bij deze stations markeert het begin van de aanwezigheid van Circle K in België.

Volgende fase

Na de opening van de eerste elf vestigingen in de Benelux en Duitsland, gaat de door Circle K uitgevoerde vernieuwingsoperatie nu een volgende fase in. Zo zullen er in Nederland na de zomer nog eens vijftien tankshops worden vernieuwd. Welke tanklocaties dit zijn, is nog niet bekend. Dit wordt door Alimentation Couche-Tard Inc. bepaald op basis van nauwgezette data. In Nederland moeten er in totaal 128 ‘coco’ tankstations de shopformule gaan krijgen. Dit aantal kan nog veel groter worden, want de modulaire shopformule is ook beschikbaar voor dealerlocaties, zogenaamde ‘dodo’s’.

Service

De formule van de Canadese retailreus Alimentation Couche-Tard Inc. biedt automobilisten service, snelheid, gemak en een breed assortiment ter plekke vers bereide producten. In de formule staan koffie, broodjes, warme en koude snacks, on-the-go producten en frisdranken centraal. De grote klantentrekkers zijn koffie en hotdogs. Ook vinden bezoekers er luxe toiletfaciliteiten van One Hundred Restrooms.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk