'strategisch zeer gunstig'

ESSO-tankstation ‘Bergermeer’ (N9) wordt Haan met Tony’s Coffee & More

Het bekende ESSO-tankstation aan de N9 aan de westrand van Alkmaar wordt compleet vernieuwd. Het tankstation dat tijdens de afgelopen september gehouden hurrechtenveiling in handen kwam van De Haan, wordt een Haan en krijgt een shop volgens de formule Coffee & More.
Voormalig ESSO Bergermeer aan de N9 in Alkmaar wordt de komende weken door De Haan vernieuwd naar een Haan met Tony's Coffee & More tankshop. Foto: ProMedia, 2023

Het bekende ESSO-tankstation aan de N9, de westelijke rondweg van Alkmaar, wordt de komende weken compleet vernieuwd. Het tankstation dat tijdens de afgelopen september gehouden huurrechtenveiling in handen kwam van De Haan, wordt een Haan en krijgt een shop volgens de formule Tony’s Coffee & More.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

ESSO-tankstation ‘Bergermeer’ (N9) wordt Haan met Tony’s Coffee & More | MobilityEnergy.com
'strategisch zeer gunstig'

ESSO-tankstation ‘Bergermeer’ (N9) wordt Haan met Tony’s Coffee & More

Het bekende ESSO-tankstation aan de N9 aan de westrand van Alkmaar wordt compleet vernieuwd. Het tankstation dat tijdens de afgelopen september gehouden hurrechtenveiling in handen kwam van De Haan, wordt een Haan en krijgt een shop volgens de formule Coffee & More.
Voormalig ESSO Bergermeer aan de N9 in Alkmaar wordt de komende weken door De Haan vernieuwd naar een Haan met Tony's Coffee & More tankshop. Foto: ProMedia, 2023

Het bekende ESSO-tankstation aan de N9, de westelijke rondweg van Alkmaar, wordt de komende weken compleet vernieuwd. Het tankstation dat tijdens de afgelopen september gehouden huurrechtenveiling in handen kwam van De Haan, wordt een Haan en krijgt een shop volgens de formule Tony’s Coffee & More.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk