'range aan services'

Laadlocaties Leap24 veranderen in mobility hub: ‘Worden echte bestemmingen’

Het Nederlandse Leap24 is bezig (snel)laadlocaties die het heeft te transformeren naar mobility hubs. Zo heeft het laadplein in Geleen zes snellaadvakken, vier gewone laadplekken, een deelauto, drank- en snoepautomaat en sinds deze week ook een stofzuiger en bandenpomp.
De Leap24 aan de Industrieweg in Geleen had al gewone en snelladers, een Quiosk-vendingautomaat en De Buren pakketwand, maar nu ook een stofzuiger en bandenpomp. Foto: Leap24, 2024

Het Nederlandse Leap24 is bezig (snel)laadlocaties die het heeft te transformeren naar mobility hubs. Zo biedt het Leap24 laadplein in Geleen naast gewone en snelladers ook een deelauto, drank- en snoepautomaat, De Buren pakketwand en sinds deze week een stofzuiger en bandenpomp. Ook de Leap24 in Almelo heeft een range aan nieuwe services gekregen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Laadlocaties Leap24 veranderen in mobility hub: ‘Worden echte bestemmingen’ | MobilityEnergy.com
'range aan services'

Laadlocaties Leap24 veranderen in mobility hub: ‘Worden echte bestemmingen’

Het Nederlandse Leap24 is bezig (snel)laadlocaties die het heeft te transformeren naar mobility hubs. Zo heeft het laadplein in Geleen zes snellaadvakken, vier gewone laadplekken, een deelauto, drank- en snoepautomaat en sinds deze week ook een stofzuiger en bandenpomp.
De Leap24 aan de Industrieweg in Geleen had al gewone en snelladers, een Quiosk-vendingautomaat en De Buren pakketwand, maar nu ook een stofzuiger en bandenpomp. Foto: Leap24, 2024

Het Nederlandse Leap24 is bezig (snel)laadlocaties die het heeft te transformeren naar mobility hubs. Zo biedt het Leap24 laadplein in Geleen naast gewone en snelladers ook een deelauto, drank- en snoepautomaat, De Buren pakketwand en sinds deze week een stofzuiger en bandenpomp. Ook de Leap24 in Almelo heeft een range aan nieuwe services gekregen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk