'leefbaarheid binnenstad belangrijk'

Elektrische deelauto’s en -scooters op nieuwe Shell Mobility Hub Rotterdam

Shell heeft aan het Hofplein in Rotterdam de Mobility Hub heropend. De locatie waar alle pompen zijn vervangen door zes dubbele hyper chargers en ook een Starbucks, deli by Shell en Shell Car Wash zit, biedt als eerste in Nederland reizigers de mogelijkheid elektrische deelscooters en -auto’s te huren om ‘groen’ de stad in te gaan.
Snelladen, eten en drinken, de auto wassen én alle mogelijke vormen van elektrisch deelvervoer zijn nu mogelijk bij de Shell Mobility Hub aan het Hofplein in Rotterdam. Foto: ProMedia, 2023

Shell heeft aan het Hofplein in Rotterdam de Mobility Hub heropend. De locatie waar alle pompen zijn vervangen door zes dubbele hyper chargers en ook een Starbucks, deli by Shell en Shell Car Wash zit, biedt als eerste in Nederland reizigers de mogelijkheid elektrische deelscooters en -auto’s te huren om ‘groen’ de stad in te gaan.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Elektrische deelauto’s en -scooters op nieuwe Shell Mobility Hub Rotterdam | MobilityEnergy.com
'leefbaarheid binnenstad belangrijk'

Elektrische deelauto’s en -scooters op nieuwe Shell Mobility Hub Rotterdam

Shell heeft aan het Hofplein in Rotterdam de Mobility Hub heropend. De locatie waar alle pompen zijn vervangen door zes dubbele hyper chargers en ook een Starbucks, deli by Shell en Shell Car Wash zit, biedt als eerste in Nederland reizigers de mogelijkheid elektrische deelscooters en -auto’s te huren om ‘groen’ de stad in te gaan.
Snelladen, eten en drinken, de auto wassen én alle mogelijke vormen van elektrisch deelvervoer zijn nu mogelijk bij de Shell Mobility Hub aan het Hofplein in Rotterdam. Foto: ProMedia, 2023

Shell heeft aan het Hofplein in Rotterdam de Mobility Hub heropend. De locatie waar alle pompen zijn vervangen door zes dubbele hyper chargers en ook een Starbucks, deli by Shell en Shell Car Wash zit, biedt als eerste in Nederland reizigers de mogelijkheid elektrische deelscooters en -auto’s te huren om ‘groen’ de stad in te gaan.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk