drinks en bars

‘Supplier pitch day’ levert XXL Nutrition verkoop in Shell-stations op

‘Supplier pitch day’ levert XXL Nutrition verkoop in Shell-stations op
In 220 Shell-tankstations verspreid over Nederland is binnenkort een assortiment protein drinks en protein bars verkrijgbaar. Foto: ProMedia, 2023

Shell gaat vanaf half augustus in 220 van haar tankstations de eiwitproducten van XXL Nutrition verkopen. Dit is het resultaat van de eerste door Shell georganiseerde ‘supplier pitch day’. Groothandel Lekkerland gaat de proteïne drinks en bars van het merk leveren.

De keuze van Shell voor de ‘protein drinks’ en ‘protein bars’ van het merk volgt op de gehouden supplier pitch day, een dag waarop fabrikanten en distributeurs producten kunnen presenteren met als doel een positie in het schap te verkrijgen. Plan vanuit XXL Nutrition was volgens oprichter René van Zel om te focussen op de nieuwe N’Joy Protein Drink Iced Coffee. Omdat het bedrijf ook Protein Bars levert, kwamen die in de pitch eveneens aan bod.

Als gevolg van de pitch worden vanaf half augustus een aantal maanden lang meerdere smaken drinks en bars van XXL Nutrition door middel van displays aangeboden in 220 tankstations van Shell. De producten worden geleverd en daarna verder verzorgd door groothandel Lekkerland. Om de producten meer bekend te maken, zal dit najaar een promotieteam tankstationbezoekers de drinks en bars laten proeven.
Eiwitshakes, -drankjes en -repen worden vooral veel aangeboden door en verkocht bij sportscholen. Ruime openingstijden van tankstations maken het voor aanbieders interessant de producten ook vanuit dit verkoopkanaal aan te bieden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

‘Supplier pitch day’ levert XXL Nutrition verkoop in Shell-stations op | MobilityEnergy.com
drinks en bars

‘Supplier pitch day’ levert XXL Nutrition verkoop in Shell-stations op

‘Supplier pitch day’ levert XXL Nutrition verkoop in Shell-stations op
In 220 Shell-tankstations verspreid over Nederland is binnenkort een assortiment protein drinks en protein bars verkrijgbaar. Foto: ProMedia, 2023

Shell gaat vanaf half augustus in 220 van haar tankstations de eiwitproducten van XXL Nutrition verkopen. Dit is het resultaat van de eerste door Shell georganiseerde ‘supplier pitch day’. Groothandel Lekkerland gaat de proteïne drinks en bars van het merk leveren.

De keuze van Shell voor de ‘protein drinks’ en ‘protein bars’ van het merk volgt op de gehouden supplier pitch day, een dag waarop fabrikanten en distributeurs producten kunnen presenteren met als doel een positie in het schap te verkrijgen. Plan vanuit XXL Nutrition was volgens oprichter René van Zel om te focussen op de nieuwe N’Joy Protein Drink Iced Coffee. Omdat het bedrijf ook Protein Bars levert, kwamen die in de pitch eveneens aan bod.

Als gevolg van de pitch worden vanaf half augustus een aantal maanden lang meerdere smaken drinks en bars van XXL Nutrition door middel van displays aangeboden in 220 tankstations van Shell. De producten worden geleverd en daarna verder verzorgd door groothandel Lekkerland. Om de producten meer bekend te maken, zal dit najaar een promotieteam tankstationbezoekers de drinks en bars laten proeven.
Eiwitshakes, -drankjes en -repen worden vooral veel aangeboden door en verkocht bij sportscholen. Ruime openingstijden van tankstations maken het voor aanbieders interessant de producten ook vanuit dit verkoopkanaal aan te bieden.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk