in texaco

De Pooter Olie viert lancering formule GO Easy met ‘grand opening’

De Pooter Olie viert nieuwe shopformule GO Easy met ‘grand opening’
De GO Easy in Texaco Terneuzen is door De Pooter Olie in eigen huis ontwikkeld en de eerste volgens deze formule in Nederland. Foto: De Pooter Olie, 2023

De Pooter Olie heeft in het Texaco-tankstation aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen de eerste, in eigen huis ontwikkelde, GO Easy geopend. De lancering van het foodconcept wordt de komende weken gevierd met een ‘grand opening’ met uiteenlopende meal deals.

De GO Easy shop met bakery is de eerste volgens deze formule in Nederland, door De Pooter Olie in eigen huis ontwikkeld en gerealiseerd door AB | interieurbouw (foto). De bestaande locatie op steenworp afstand van de N290 in het Zeeuwse Terneuzen heeft hiermee volgens de initiatiefnemers ‘meer frisse kleuren’ en een ‘mooie, vernieuwde bakery’ gekregen. In shopformule GO Easy draait het om service, beleving en een brede keuze aan ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren. Met het aanbod wordt nadrukkelijk ingespeeld op de drie belangrijkste eetmomenten van de dag: ontbijt, lunch en diner. Daarnaast voorziet GO Easy de klanten van een koffieconcept met een echte baristamachine.

Nieuwe deals

De lancering van de shopformule wordt door De Pooter Olie tot en met 11 juni gevierd met een ‘grand opening’. Bezoekers kunnen kennis maken met het personeel en iedere week gelden er in de shop nieuwe deals, zodat volgens het bedrijf ‘iedereen aan het eind van de grand opening weet hoe de vers bereide foodcreaties smaken’. Producten uit de bakery kunnen ook vooraf worden besteld en op een afgesproken tijdstip afgehaald.

Familiebedrijf

Familie De Pooter startte in 1983 met de exploitatie van het Texaco tankstation in Terneuzen. Precies 40 jaar later is hier onder de naam GO Easy een nieuwe shop, luifel én in eigen huis ontwikkeld foodconcept gerealiseerd. De Pooter Olie is een van de belangrijkste leveranciers van brandstoffen, gas en smeermiddelen aan bedrijven in zuidwest Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf exploiteert en bevoorraadt in totaal negentien tankstations: zeven bemande en twaalf onbemande tanklocaties volgens de formules Texaco en Firezone.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

De Pooter Olie viert lancering formule GO Easy met ‘grand opening’ | MobilityEnergy.com
in texaco

De Pooter Olie viert lancering formule GO Easy met ‘grand opening’

De Pooter Olie viert nieuwe shopformule GO Easy met ‘grand opening’
De GO Easy in Texaco Terneuzen is door De Pooter Olie in eigen huis ontwikkeld en de eerste volgens deze formule in Nederland. Foto: De Pooter Olie, 2023

De Pooter Olie heeft in het Texaco-tankstation aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen de eerste, in eigen huis ontwikkelde, GO Easy geopend. De lancering van het foodconcept wordt de komende weken gevierd met een ‘grand opening’ met uiteenlopende meal deals.

De GO Easy shop met bakery is de eerste volgens deze formule in Nederland, door De Pooter Olie in eigen huis ontwikkeld en gerealiseerd door AB | interieurbouw (foto). De bestaande locatie op steenworp afstand van de N290 in het Zeeuwse Terneuzen heeft hiermee volgens de initiatiefnemers ‘meer frisse kleuren’ en een ‘mooie, vernieuwde bakery’ gekregen. In shopformule GO Easy draait het om service, beleving en een brede keuze aan ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren. Met het aanbod wordt nadrukkelijk ingespeeld op de drie belangrijkste eetmomenten van de dag: ontbijt, lunch en diner. Daarnaast voorziet GO Easy de klanten van een koffieconcept met een echte baristamachine.

Nieuwe deals

De lancering van de shopformule wordt door De Pooter Olie tot en met 11 juni gevierd met een ‘grand opening’. Bezoekers kunnen kennis maken met het personeel en iedere week gelden er in de shop nieuwe deals, zodat volgens het bedrijf ‘iedereen aan het eind van de grand opening weet hoe de vers bereide foodcreaties smaken’. Producten uit de bakery kunnen ook vooraf worden besteld en op een afgesproken tijdstip afgehaald.

Familiebedrijf

Familie De Pooter startte in 1983 met de exploitatie van het Texaco tankstation in Terneuzen. Precies 40 jaar later is hier onder de naam GO Easy een nieuwe shop, luifel én in eigen huis ontwikkeld foodconcept gerealiseerd. De Pooter Olie is een van de belangrijkste leveranciers van brandstoffen, gas en smeermiddelen aan bedrijven in zuidwest Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf exploiteert en bevoorraadt in totaal negentien tankstations: zeven bemande en twaalf onbemande tanklocaties volgens de formules Texaco en Firezone.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk