vacature

Orange Charging zoekt een Sales Executive

Orange Charging zoekt een Sales Executive
Foto: Orange Charging, 2023

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van een enkele laadpaal tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zoeken wij een Sales Executive.

Je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de uitbreiding van ons exploitatienetwerk. Onder exploitatie verstaan wij: ‘de klant stelt een gedeelte van zijn/haar parkeerplaatsen beschikbaar. Wij plaatsen voor onze rekening en risico de laders zodat de EV-rijders kunnen laden tegen een marktconform tarief. Wij verzorgen het proces van A tot Z’. Op deze manier kunnen onze klanten extra service leveren aan bezoekers, zonder dat ze zelf in laders moeten investeren. Dit doen we voor klanten in diverse sectoren zoals bijvoorbeeld bij de vakantieparken van Center Parcs en bij verschillende ziekenhuizen en kantoren. We willen ons netwerk de komende jaren uitbreiden tot tenminste 6000 laadpunten.

Jij zal je vooral gaan richten op de sectoren Vastgoed en VvE’s. We hebben al diverse samenwerkingsovereenkomsten met verschillende grote beheerders en willen dit de komende jaren nog verder uitbreiden. Jij bent 5 dagen per week onderweg naar potentiële laadlocaties. Orange Charging werkt niet met vaste regio’s waardoor je door heel Nederland actief bent. Uiteraard plan jij je afspraken zo efficiënt mogelijk in. Als je bij ons start wordt je gekoppeld aan een ervaren collega die je alle ins en outs van het vak leert. Zowel op commercieel als op technisch vlak.
Na ieder locatiebezoek rapporteer je de bijzonderheden van het bezoek aan de collega’s van Sales Support. Zij werken de exploitatievoorstellen uit zodat jij je kan richten op echte sales en je administratieve taken beperkt blijven.

Wat bieden wij?

– Een uitdagende functie in één van de snelst groeiende markten waar je een bijdrage kan leveren aan de verduurzaming van Europa
– Een fijne werkomgeving met leuke collega’s
– Hele goede begeleiding, wat er in combinatie van een groeiend bedrijf, voor zorgt dat er ruime mogelijkheden zijn om jezelf te kunnen ontwikkelen
– Een marktconform salaris
– 26 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
– Een elektrische auto van de zaak

Wij zoeken een Sales Executive die:
– Minimaal 2 jaar ervaring heeft in een commerciële functie
– Leergierig is
– Resultaat gericht is
– Een hands on mentaliteit en geen 9-5 mentaliteit heeft.

Laadoplossingen

Orange Charging is een onafhankelijke en snelgroeiende aanbieder van elektrische laadoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in de energiesector hebben Orange Charging en haar moederbedrijf Sakko Holding een rijke historie. In 2019 is besloten om verder in te gaan zetten op een verduurzaming van onze activiteiten en om te investeren in elektrische mobiliteit. Dit doen we met een enthousiast team van meer dan 20 personen. We realiseren een netwerk met laadvoorzieningen in Nederland, België, en Duitsland en hebben de ambitie om ook naar andere landen uit te breiden.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jasper Boogert via +31(0)6 8321 6549 of per mail jasper.boogert@orangecharging.com

Auteur: Paul Blonk

Orange Charging zoekt een Sales Executive | MobilityEnergy.com
vacature

Orange Charging zoekt een Sales Executive

Orange Charging zoekt een Sales Executive
Foto: Orange Charging, 2023

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Van een enkele laadpaal tot grote laadpleinen en snellaadlocaties. Van inventarisatie tot installatie en beheer. Om aan deze vraag te kunnen voldoen zoeken wij een Sales Executive.

Je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de uitbreiding van ons exploitatienetwerk. Onder exploitatie verstaan wij: ‘de klant stelt een gedeelte van zijn/haar parkeerplaatsen beschikbaar. Wij plaatsen voor onze rekening en risico de laders zodat de EV-rijders kunnen laden tegen een marktconform tarief. Wij verzorgen het proces van A tot Z’. Op deze manier kunnen onze klanten extra service leveren aan bezoekers, zonder dat ze zelf in laders moeten investeren. Dit doen we voor klanten in diverse sectoren zoals bijvoorbeeld bij de vakantieparken van Center Parcs en bij verschillende ziekenhuizen en kantoren. We willen ons netwerk de komende jaren uitbreiden tot tenminste 6000 laadpunten.

Jij zal je vooral gaan richten op de sectoren Vastgoed en VvE’s. We hebben al diverse samenwerkingsovereenkomsten met verschillende grote beheerders en willen dit de komende jaren nog verder uitbreiden. Jij bent 5 dagen per week onderweg naar potentiële laadlocaties. Orange Charging werkt niet met vaste regio’s waardoor je door heel Nederland actief bent. Uiteraard plan jij je afspraken zo efficiënt mogelijk in. Als je bij ons start wordt je gekoppeld aan een ervaren collega die je alle ins en outs van het vak leert. Zowel op commercieel als op technisch vlak.
Na ieder locatiebezoek rapporteer je de bijzonderheden van het bezoek aan de collega’s van Sales Support. Zij werken de exploitatievoorstellen uit zodat jij je kan richten op echte sales en je administratieve taken beperkt blijven.

Wat bieden wij?

– Een uitdagende functie in één van de snelst groeiende markten waar je een bijdrage kan leveren aan de verduurzaming van Europa
– Een fijne werkomgeving met leuke collega’s
– Hele goede begeleiding, wat er in combinatie van een groeiend bedrijf, voor zorgt dat er ruime mogelijkheden zijn om jezelf te kunnen ontwikkelen
– Een marktconform salaris
– 26 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
– Een elektrische auto van de zaak

Wij zoeken een Sales Executive die:
– Minimaal 2 jaar ervaring heeft in een commerciële functie
– Leergierig is
– Resultaat gericht is
– Een hands on mentaliteit en geen 9-5 mentaliteit heeft.

Laadoplossingen

Orange Charging is een onafhankelijke en snelgroeiende aanbieder van elektrische laadoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in de energiesector hebben Orange Charging en haar moederbedrijf Sakko Holding een rijke historie. In 2019 is besloten om verder in te gaan zetten op een verduurzaming van onze activiteiten en om te investeren in elektrische mobiliteit. Dit doen we met een enthousiast team van meer dan 20 personen. We realiseren een netwerk met laadvoorzieningen in Nederland, België, en Duitsland en hebben de ambitie om ook naar andere landen uit te breiden.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jasper Boogert via +31(0)6 8321 6549 of per mail jasper.boogert@orangecharging.com

Auteur: Paul Blonk