woensdrecht eerste

Zeeuws AgriSnellaad plaatst naast Ecotap nu ook laadpalen van Alfen

Het Zeeuwse snellaadbedrijf AgriSnellaad is begonnen met het in het straatbeeld plaatsen van een nieuw type laadpaal. Naast laadpalen van Ecotap plaatst AgriSnellaad nu ook de Twin 5 laadpaal van Alfen.
De eerste AgriSnellaad Twin 5 laadpaal is inmiddels geplaatst in de gemeente Woensdrecht. Foto: AgriSnellaad, 2023

Het Zeeuwse snellaadbedrijf AgriSnellaad is begonnen met het in het straatbeeld plaatsen van een nieuw type laadpaal. Naast laadpalen van Ecotap plaatst AgriSnellaad nu ook de Twin 5 laadpaal van Alfen.

De nieuwe Twin-laadpaal die de komende periode op veel locaties zal worden geplaatst, biedt twee oplaadcontacten achter elkaar in een vandaalbestendige pilaar met schuine bovenkant zodat er geen afval op kan blijven liggen. De lader integreert een RFID-lezer en MID-lezer voor financiële afwikkeling. De gebruikersinterface is taalarm met gebruikersinstructies in icoonvorm en LED-laadindicatielampen. De laadpalen zijn helemaal voorbereid om in de toekomst bi-directioneel laden te faciliteren en bieden daardoor mogelijkheden om het elektriciteitsnet te ontlasten, aldus AgriSnellaad. De eerste AgriSnellaad Twin 5 laadpaal is inmiddels geplaatst in de gemeente Woensdrecht (foto).

CZAV

Net als AgriSneltank is AgriSnellaad een formule van CZAV, de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging uit Wemeldinge. Dit Zeeuwse bedrijf heeft in zuidwest-Nederland een netwerk van ruim twintig onbemande tankstations. Vele hiervan zijn uitgerust met een Ecotap oplaadpunt met 100% groene stroom van Zeeuwind. In de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland zijn momenteel meer dan vijfhonderd AgriSnellaad-locaties te vinden. Het bedrijf heeft aangegeven de komende jaren te willen doorgroeien naar zo’n 1500 laadstations.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Zeeuws AgriSnellaad plaatst naast Ecotap nu ook laadpalen van Alfen | MobilityEnergy.com
woensdrecht eerste

Zeeuws AgriSnellaad plaatst naast Ecotap nu ook laadpalen van Alfen

Het Zeeuwse snellaadbedrijf AgriSnellaad is begonnen met het in het straatbeeld plaatsen van een nieuw type laadpaal. Naast laadpalen van Ecotap plaatst AgriSnellaad nu ook de Twin 5 laadpaal van Alfen.
De eerste AgriSnellaad Twin 5 laadpaal is inmiddels geplaatst in de gemeente Woensdrecht. Foto: AgriSnellaad, 2023

Het Zeeuwse snellaadbedrijf AgriSnellaad is begonnen met het in het straatbeeld plaatsen van een nieuw type laadpaal. Naast laadpalen van Ecotap plaatst AgriSnellaad nu ook de Twin 5 laadpaal van Alfen.

De nieuwe Twin-laadpaal die de komende periode op veel locaties zal worden geplaatst, biedt twee oplaadcontacten achter elkaar in een vandaalbestendige pilaar met schuine bovenkant zodat er geen afval op kan blijven liggen. De lader integreert een RFID-lezer en MID-lezer voor financiële afwikkeling. De gebruikersinterface is taalarm met gebruikersinstructies in icoonvorm en LED-laadindicatielampen. De laadpalen zijn helemaal voorbereid om in de toekomst bi-directioneel laden te faciliteren en bieden daardoor mogelijkheden om het elektriciteitsnet te ontlasten, aldus AgriSnellaad. De eerste AgriSnellaad Twin 5 laadpaal is inmiddels geplaatst in de gemeente Woensdrecht (foto).

CZAV

Net als AgriSneltank is AgriSnellaad een formule van CZAV, de Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging uit Wemeldinge. Dit Zeeuwse bedrijf heeft in zuidwest-Nederland een netwerk van ruim twintig onbemande tankstations. Vele hiervan zijn uitgerust met een Ecotap oplaadpunt met 100% groene stroom van Zeeuwind. In de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland zijn momenteel meer dan vijfhonderd AgriSnellaad-locaties te vinden. Het bedrijf heeft aangegeven de komende jaren te willen doorgroeien naar zo’n 1500 laadstations.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk