'ideale locatie'

Grootste Leap24-laadstation komt in Roermond naast Tango en Subway

Grootste Leap24-snellaadstation komt in Roermond naast Tango en Subway
Het eerste Leap24 snellaadstation in Midden-Limburg komt in Roermond en wordt tevens de grootste van de laadformule. Foto: Leap24, 2023

Snellaadbedrijf Leap24 gaat op bedrijventerrein Oosttangent aan de oostkant van Roermond het tot dusverre grootste snellaadplein van de formule in Nederland realiseren. Het snellaadstation komt direct naast een tankstation van Tango en een vestiging van broodjesketen Subway.

Aan de N293, tussen Roermond en de Duitse grens, verschijnen steeds meer bedrijven en snellaadmogelijkheden zijn er vooralsnog beperkt. Het is daarom een interessante locatie voor Leap24. Via OML heeft het snellaadbedrijf hier onlangs een 3000 vierkante meter groot kavel gekocht waar nog dit jaar elektrische voertuigen kunnen laden. Het wordt het eerste laadstation van Leap24 in Midden-Limburg en tevens de grootste van de formule. De laadlocatie is daarbij nog eens extra interessant omdat deze wordt gerealiseerd direct naast een tankstation van Tango en een restaurant van Subway. De aanbieders kunnen hierdoor van elkaars bezoekersstromen profiteren.

“Voor ons in de ligging dichtbij de snelweg A73, met korte afstanden naar de A2 en het Duitse achterland ideaal. Tel daarbij op dat de locatie gevestigd is op de bedrijvenzone Roerstreek. Een betere locatie hadden we ons niet kunnen wensen”, zegt directeur Pelle Schlichting.

Duurzame ambities

Leap24 bouwt op een modulaire en duurzame wijze aan een landelijk netwerk van snellaadstations voor elektrische personenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens op bedrijventerreinen en strategische stadslocaties. Goed bereikbaar, altijd beschikbaar en makkelijk in gebruik, is volgens het bedrijf het uitgangspunt. Daarnaast worden de realisaties van Leap24 vormgegeven met veel groen, goed voor de flora en fauna in het gebied. Leap24 maakt gebruik van groene stroom van Nederlandse wind- en zonprojecten en onderstreept daarmee graag haar duurzame ambities.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Grootste Leap24-laadstation komt in Roermond naast Tango en Subway | MobilityEnergy.com
'ideale locatie'

Grootste Leap24-laadstation komt in Roermond naast Tango en Subway

Grootste Leap24-snellaadstation komt in Roermond naast Tango en Subway
Het eerste Leap24 snellaadstation in Midden-Limburg komt in Roermond en wordt tevens de grootste van de laadformule. Foto: Leap24, 2023

Snellaadbedrijf Leap24 gaat op bedrijventerrein Oosttangent aan de oostkant van Roermond het tot dusverre grootste snellaadplein van de formule in Nederland realiseren. Het snellaadstation komt direct naast een tankstation van Tango en een vestiging van broodjesketen Subway.

Aan de N293, tussen Roermond en de Duitse grens, verschijnen steeds meer bedrijven en snellaadmogelijkheden zijn er vooralsnog beperkt. Het is daarom een interessante locatie voor Leap24. Via OML heeft het snellaadbedrijf hier onlangs een 3000 vierkante meter groot kavel gekocht waar nog dit jaar elektrische voertuigen kunnen laden. Het wordt het eerste laadstation van Leap24 in Midden-Limburg en tevens de grootste van de formule. De laadlocatie is daarbij nog eens extra interessant omdat deze wordt gerealiseerd direct naast een tankstation van Tango en een restaurant van Subway. De aanbieders kunnen hierdoor van elkaars bezoekersstromen profiteren.

“Voor ons in de ligging dichtbij de snelweg A73, met korte afstanden naar de A2 en het Duitse achterland ideaal. Tel daarbij op dat de locatie gevestigd is op de bedrijvenzone Roerstreek. Een betere locatie hadden we ons niet kunnen wensen”, zegt directeur Pelle Schlichting.

Duurzame ambities

Leap24 bouwt op een modulaire en duurzame wijze aan een landelijk netwerk van snellaadstations voor elektrische personenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens op bedrijventerreinen en strategische stadslocaties. Goed bereikbaar, altijd beschikbaar en makkelijk in gebruik, is volgens het bedrijf het uitgangspunt. Daarnaast worden de realisaties van Leap24 vormgegeven met veel groen, goed voor de flora en fauna in het gebied. Leap24 maakt gebruik van groene stroom van Nederlandse wind- en zonprojecten en onderstreept daarmee graag haar duurzame ambities.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk