‘shop gaat door’

Vollenhoven bouwt Texaco in Elsendorp om naar AVIA XPress

Vollenhoven kondigt ‘vol trots’ de opening aan van het onbemande tankstation in Elsendorp, vijftien kilometer ten noordoosten van Helmond. De merknaam Texaco is hiermee van de luifel en pompen verdwenen, waarna de locatie verder gaat als AVIA XPress.
Het Texaco-tankstation in het Brabantse Elsendorp is door Vollenhoven overgenomen om verder te gaan als AVIA XPress. Foto: AVIA, 2023

Vollenhoven kondigt ‘vol trots’ de opening aan van het onbemande tankstation in Elsendorp, vijftien kilometer ten noordoosten van Helmond. De merknaam Texaco is hiermee van de luifel en pompen verdwenen, waarna de locatie verder gaat als AVIA XPress.

‘Onbemand’ is het bekende tankstation aan de kruising van de N272 en N277 niet, want de tanklocatie heeft een shop in de regio bekend onder de naam ‘Tankshop de Witte Elsendorp’. De shop bij het station wordt geëxploiteerd door een externe partij en deze samenwerking zal ook na de omkleuring van Texaco naar AVIA XPress worden voortgezet. De bezoeker vindt in de shop een ruim assortiment vers belegde broodjes, snacks en frisdranken. Tijdens de openingstijden van de shop kunnen bezoekers binnen hun tankbeurt afrekenen, na sluitingstijd is het mogelijk te betalen bij de betaalzuil. AVIA XPress Elsendorp biedt aan de pomp Euro95, Euro98, diesel, LPG, AdBlue en de duurzame biodiesel HVO100.

Mooie locatie

‘We zijn er heel trots op dat we per 6 december Texaco Elsendorp hebben kunnen overnemen’, zegt Joep Fassaert, manager Handel bij AVIA Vollenhoven. ‘Verder in de kleuren van AVIA XPress, is de locatie in Elsendorp het 104e tankstation van Vollenhoven in Zuid-Nederland. Het is een mooie locatie, want gelegen aan een rotonde met twee N-wegen, komt er veel verkeer voorbij.’

De heropening als nieuwe AVIA XPress vindt plaats op 14 en 15 december. Op deze dagen zal er tussen 10.00 en 17.00 uur een promo-team aanwezig zijn om warme chocomel uit te delen. Ook laten ze klanten kennis maken met AVIA en het ViaAVIA spaarsysteem.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Vollenhoven bouwt Texaco in Elsendorp om naar AVIA XPress | MobilityEnergy.com
‘shop gaat door’

Vollenhoven bouwt Texaco in Elsendorp om naar AVIA XPress

Vollenhoven kondigt ‘vol trots’ de opening aan van het onbemande tankstation in Elsendorp, vijftien kilometer ten noordoosten van Helmond. De merknaam Texaco is hiermee van de luifel en pompen verdwenen, waarna de locatie verder gaat als AVIA XPress.
Het Texaco-tankstation in het Brabantse Elsendorp is door Vollenhoven overgenomen om verder te gaan als AVIA XPress. Foto: AVIA, 2023

Vollenhoven kondigt ‘vol trots’ de opening aan van het onbemande tankstation in Elsendorp, vijftien kilometer ten noordoosten van Helmond. De merknaam Texaco is hiermee van de luifel en pompen verdwenen, waarna de locatie verder gaat als AVIA XPress.

‘Onbemand’ is het bekende tankstation aan de kruising van de N272 en N277 niet, want de tanklocatie heeft een shop in de regio bekend onder de naam ‘Tankshop de Witte Elsendorp’. De shop bij het station wordt geëxploiteerd door een externe partij en deze samenwerking zal ook na de omkleuring van Texaco naar AVIA XPress worden voortgezet. De bezoeker vindt in de shop een ruim assortiment vers belegde broodjes, snacks en frisdranken. Tijdens de openingstijden van de shop kunnen bezoekers binnen hun tankbeurt afrekenen, na sluitingstijd is het mogelijk te betalen bij de betaalzuil. AVIA XPress Elsendorp biedt aan de pomp Euro95, Euro98, diesel, LPG, AdBlue en de duurzame biodiesel HVO100.

Mooie locatie

‘We zijn er heel trots op dat we per 6 december Texaco Elsendorp hebben kunnen overnemen’, zegt Joep Fassaert, manager Handel bij AVIA Vollenhoven. ‘Verder in de kleuren van AVIA XPress, is de locatie in Elsendorp het 104e tankstation van Vollenhoven in Zuid-Nederland. Het is een mooie locatie, want gelegen aan een rotonde met twee N-wegen, komt er veel verkeer voorbij.’

De heropening als nieuwe AVIA XPress vindt plaats op 14 en 15 december. Op deze dagen zal er tussen 10.00 en 17.00 uur een promo-team aanwezig zijn om warme chocomel uit te delen. Ook laten ze klanten kennis maken met AVIA en het ViaAVIA spaarsysteem.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk