'infrastructuur noodzakelijk'

DHL en OG Clean Fuels gaan tankstations voor biogas bouwen bij pakketcentra in Duitsland

De DHL Group bouwt in Duitsland een eigen tankstationnetwerk met Bio-CNG brandstof. De klimaatneutrale brandstof zal worden geleverd door OG Clean Fuels. Het bedrijf uit Heerenveen zal ook de Duitse tankstations bouwen en exploiteren. De DHL-tankstations worden gerealiseerd bij geselecteerde pakketcentra.
In Greven en in Osterweddingen (foto) heeft DHL al de eerste BIO-CNG-tankstations in gebruik genomen. Foto: DHL Group, 2023

De DHL Group bouwt in Duitsland een eigen tankstationnetwerk met Bio-CNG brandstof. De klimaatneutrale brandstof zal worden geleverd door OG Clean Fuels. Het bedrijf uit Heerenveen zal ook de Duitse tankstations bouwen en exploiteren. De DHL-tankstations worden gerealiseerd bij geselecteerde pakketcentra.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

DHL en OG Clean Fuels gaan tankstations voor biogas bouwen bij pakketcentra in Duitsland | MobilityEnergy.com
'infrastructuur noodzakelijk'

DHL en OG Clean Fuels gaan tankstations voor biogas bouwen bij pakketcentra in Duitsland

De DHL Group bouwt in Duitsland een eigen tankstationnetwerk met Bio-CNG brandstof. De klimaatneutrale brandstof zal worden geleverd door OG Clean Fuels. Het bedrijf uit Heerenveen zal ook de Duitse tankstations bouwen en exploiteren. De DHL-tankstations worden gerealiseerd bij geselecteerde pakketcentra.
In Greven en in Osterweddingen (foto) heeft DHL al de eerste BIO-CNG-tankstations in gebruik genomen. Foto: DHL Group, 2023

De DHL Group bouwt in Duitsland een eigen tankstationnetwerk met Bio-CNG brandstof. De klimaatneutrale brandstof zal worden geleverd door OG Clean Fuels. Het bedrijf uit Heerenveen zal ook de Duitse tankstations bouwen en exploiteren. De DHL-tankstations worden gerealiseerd bij geselecteerde pakketcentra.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk