voor vakantiegangers

Vakantiecheck ANWB-Wegenwacht en Autotaalglas bij Shell Hazeldonk

Gratis vakantiecheck ANWB-Wegenwacht en Autotaalglas bij Shell Hazeldonk
Nu de vakantie in Nederland is losgebarsten zorgen de twee partijen er bij de grensovergang Hazeldonk voor dat vakantiegangers veilig en probleemloos op weg kunnen. Foto: Autotaalglas, 2023

Op het parkeerterrein van Shell-tankstation ‘Hazeldonk’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Breda en even voor de grensovergang met België heeft ANWB-Wegenwacht samen met Autotaalglas op vrijdag 21 juli een grootschalige gratis vakantiecheck uitgevoerd.

Nu de vakantie in Nederland is losgebarsten zorgden de twee partijen er bij de grensovergang Hazeldonk voor dat vakantiegangers veilig en probleemloos op weg kunnen naar hun vakantiebestemming. Bij de vakantiecheck is Autotaalglas verantwoordelijk voor de controle op mogelijke ruitschade en voor een gepoetste voorruit voor optimaal zicht. ANWB-Wegenwacht checkt het profiel van de banden, de bandenspanning, verlichting, het oliepeil en andere vloeistoffen, zoals de ruitensproeier- en koelvloeistof. Kleine mankementen konden ter plekke worden verholpen. Alle auto’s, caravans en vouwwagens werden geheel gratis gecheckt. Deelnemers aan de vakantiecheck ontvingen leuke giveaways met onder andere het (T)op Vakantieboek.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Vakantiecheck ANWB-Wegenwacht en Autotaalglas bij Shell Hazeldonk | MobilityEnergy.com
voor vakantiegangers

Vakantiecheck ANWB-Wegenwacht en Autotaalglas bij Shell Hazeldonk

Gratis vakantiecheck ANWB-Wegenwacht en Autotaalglas bij Shell Hazeldonk
Nu de vakantie in Nederland is losgebarsten zorgen de twee partijen er bij de grensovergang Hazeldonk voor dat vakantiegangers veilig en probleemloos op weg kunnen. Foto: Autotaalglas, 2023

Op het parkeerterrein van Shell-tankstation ‘Hazeldonk’ aan de snelweg A16 ten zuiden van Breda en even voor de grensovergang met België heeft ANWB-Wegenwacht samen met Autotaalglas op vrijdag 21 juli een grootschalige gratis vakantiecheck uitgevoerd.

Nu de vakantie in Nederland is losgebarsten zorgden de twee partijen er bij de grensovergang Hazeldonk voor dat vakantiegangers veilig en probleemloos op weg kunnen naar hun vakantiebestemming. Bij de vakantiecheck is Autotaalglas verantwoordelijk voor de controle op mogelijke ruitschade en voor een gepoetste voorruit voor optimaal zicht. ANWB-Wegenwacht checkt het profiel van de banden, de bandenspanning, verlichting, het oliepeil en andere vloeistoffen, zoals de ruitensproeier- en koelvloeistof. Kleine mankementen konden ter plekke worden verholpen. Alle auto’s, caravans en vouwwagens werden geheel gratis gecheckt. Deelnemers aan de vakantiecheck ontvingen leuke giveaways met onder andere het (T)op Vakantieboek.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk