Tankstation Q8 Martin Schilder Haarlem levert groengas

orangegas, vulpunt, groegas

Het OrangeGas vulpunt bij Q8 Martin Schilder in Haarlem wordt op 1 april om 16:30 uur feestelijk geopend. Tijdens de opening zijn er Groengas automodellen te bewonderen en worden op een ludieke manier de voordelen van het rijden  op Groengas nader belicht.

“Het Groengas wordt opgewekt én verkocht in Haarlem. Dat brengt het dicht bij de inwoners en dit wekt veel interesse op bij onze bestaande en nieuwe klanten”, zegt Pim van Gelder, Manager Tankstations Martin Schilder Haarlem.

CO2-uitstoot

De gemeente Haarlem is voorstander van het rijden op aardgas/Groengas, vanwege de positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit in de stad en de beperking van C02-uitstoot in het algemeen. Groengas komt daarnaast uit Nederland en zorgt ervoor dat we minder afhankelijk zijn van de olieproducerende landen. Bovendien is Groengas de goedkoopste brandstof met een prijs van € 0,81 per kilo aan de pomp.

Het tankstation ligt in Haarlem aan de Leidsevaart. Niet alleen veel particulieren hebben de weg naar het GroenGas al gevonden, maar ook bedrijven als Taxi Jappie en de bezorgdiensten van verschillende bedrijven. Verder maken de provincie Noord-Holland en de gemeente Haarlem zelf gebruik van het vulpunt.

Tanken

“Het grote voordeel van deze nieuwe locatie is dat er een totaalpakket aan de bestuurders geboden wordt. Dus van tanken tot wassen, maar ook shoppen en  natuurlijk elke dag verse koffie!”, aldus Van Gelder.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor de Martin Schilder Groep een kernwaarde. Naast het nieuwe Groengas-vulpunt heeft het Q8-station ook twee elektrische laadpalen, respectievelijk voor auto’s en scooters. Als o.a. Volkswagen dealer in de regio en met de leasemaatschappij LeaseVisie, promoot Martin Schilder het rijden op Groengas met ondermeer de VW Passat, VWTouran, VW Caddy en VW Transporter.

OrangeGas

OrangeGas realiseert en exploiteert groengasvulpunten. OrangeGas levert 100% groengas en is hiermee koploper in de markt. OrangeGas heeft eind 2011 een landelijk dekkend netwerk van meer dan 50 groengas tankstations in Nederland en België. Eind 2011 zullen er totaal bijna 100 groengas tankstations in Nederland zijn.

Auteur: Steven Don

Tankstation Q8 Martin Schilder Haarlem levert groengas | MobilityEnergy.com

Tankstation Q8 Martin Schilder Haarlem levert groengas

orangegas, vulpunt, groegas

Het OrangeGas vulpunt bij Q8 Martin Schilder in Haarlem wordt op 1 april om 16:30 uur feestelijk geopend. Tijdens de opening zijn er Groengas automodellen te bewonderen en worden op een ludieke manier de voordelen van het rijden  op Groengas nader belicht.

“Het Groengas wordt opgewekt én verkocht in Haarlem. Dat brengt het dicht bij de inwoners en dit wekt veel interesse op bij onze bestaande en nieuwe klanten”, zegt Pim van Gelder, Manager Tankstations Martin Schilder Haarlem.

CO2-uitstoot

De gemeente Haarlem is voorstander van het rijden op aardgas/Groengas, vanwege de positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit in de stad en de beperking van C02-uitstoot in het algemeen. Groengas komt daarnaast uit Nederland en zorgt ervoor dat we minder afhankelijk zijn van de olieproducerende landen. Bovendien is Groengas de goedkoopste brandstof met een prijs van € 0,81 per kilo aan de pomp.

Het tankstation ligt in Haarlem aan de Leidsevaart. Niet alleen veel particulieren hebben de weg naar het GroenGas al gevonden, maar ook bedrijven als Taxi Jappie en de bezorgdiensten van verschillende bedrijven. Verder maken de provincie Noord-Holland en de gemeente Haarlem zelf gebruik van het vulpunt.

Tanken

“Het grote voordeel van deze nieuwe locatie is dat er een totaalpakket aan de bestuurders geboden wordt. Dus van tanken tot wassen, maar ook shoppen en  natuurlijk elke dag verse koffie!”, aldus Van Gelder.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor de Martin Schilder Groep een kernwaarde. Naast het nieuwe Groengas-vulpunt heeft het Q8-station ook twee elektrische laadpalen, respectievelijk voor auto’s en scooters. Als o.a. Volkswagen dealer in de regio en met de leasemaatschappij LeaseVisie, promoot Martin Schilder het rijden op Groengas met ondermeer de VW Passat, VWTouran, VW Caddy en VW Transporter.

OrangeGas

OrangeGas realiseert en exploiteert groengasvulpunten. OrangeGas levert 100% groengas en is hiermee koploper in de markt. OrangeGas heeft eind 2011 een landelijk dekkend netwerk van meer dan 50 groengas tankstations in Nederland en België. Eind 2011 zullen er totaal bijna 100 groengas tankstations in Nederland zijn.

Auteur: Steven Don