plastic cans vervangen

Doorbraak voor zelf tanken ruitenwisservloeistof bij tankstations

Steeds meer tankstations in Nederland bieden de consument de mogelijkheid om op de tanklocatie naast brandstof óók een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof voor de auto te tanken. Na onder meer Fieten Olie, AVIA Vollenhoven en Guliker, gaan nu ook andere landelijke tankstationformules hun klanten de nieuwe milieuvriendelijke service bieden. Is het einde voor de losse plastic cans nabij?
Na onder meer AVIA Vollenhoven en Fieten Olie, stapt nu Guliker af van het gebruik van losse plastic cans met ruitenwisservloeistof om in plaats daarvan een meer milieuvriendelijk tanksysteem te introduceren. Foto: Guliker's Gas- en Oliehandel, 2023

Steeds meer tankstations in Nederland bieden de consument de mogelijkheid om op de tanklocatie naast brandstof óók een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof voor de auto te tanken. Na onder meer Fieten Olie, AVIA Vollenhoven en Guliker, gaan nu ook andere landelijke tankstationformules hun klanten de nieuwe milieuvriendelijke service bieden. Is het einde voor de losse plastic cans nabij?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Doorbraak voor zelf tanken ruitenwisservloeistof bij tankstations | MobilityEnergy.com
plastic cans vervangen

Doorbraak voor zelf tanken ruitenwisservloeistof bij tankstations

Steeds meer tankstations in Nederland bieden de consument de mogelijkheid om op de tanklocatie naast brandstof óók een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof voor de auto te tanken. Na onder meer Fieten Olie, AVIA Vollenhoven en Guliker, gaan nu ook andere landelijke tankstationformules hun klanten de nieuwe milieuvriendelijke service bieden. Is het einde voor de losse plastic cans nabij?
Na onder meer AVIA Vollenhoven en Fieten Olie, stapt nu Guliker af van het gebruik van losse plastic cans met ruitenwisservloeistof om in plaats daarvan een meer milieuvriendelijk tanksysteem te introduceren. Foto: Guliker's Gas- en Oliehandel, 2023

Steeds meer tankstations in Nederland bieden de consument de mogelijkheid om op de tanklocatie naast brandstof óók een afgepaste hoeveelheid ruitenwisservloeistof voor de auto te tanken. Na onder meer Fieten Olie, AVIA Vollenhoven en Guliker, gaan nu ook andere landelijke tankstationformules hun klanten de nieuwe milieuvriendelijke service bieden. Is het einde voor de losse plastic cans nabij?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad Mobility Energy.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk