'veilige betalingen'

Scheidt & Bachmann toont nieuwste betaalsystemen voor mobiliteit: ‘Gemakkelijk en veilig betalen’

Het Duitse Scheidt & Bachmann Energy Retail Solutions heeft een naam hoog te houden op het gebied van betaal- en beveiligingssystemen voor de mobiliteitsbranche. Op de eind mei in Stuttgart gehouden beurs UNITI expo toonde het bedrijf de jongste oplossingen voor toepassing bij tank- en laadstations en mobiliteitshubs.
De SIQMA PowerPay is de betaalkiosk voor laadstations, speciaal ontworpen om te voldoen aan de moderne eisen van e-mobiliteit. Foto: Scheidt & Bachmann

Het Duitse Scheidt & Bachmann Energy Retail Solutions heeft een naam hoog te houden op het gebied van betaal- en beveiligingssystemen voor de mobiliteitsbranche. Op de eind mei in Stuttgart gehouden beurs UNITI expo toonde het bedrijf de jongste oplossingen voor toepassing bij tank- en laadstations en mobiliteitshubs.

Scheidt & Bachmann Energy Retail Solutions GmbH, onderdeel van Scheidt & Bachmann uit Mönchengladbach, biedt een range aan betaal- en beveiligingssystemen voor de mobiliteitsbranche. Het bedrijf ondersteunt haar klanten met systemen en dienstverlening om het gebruik van alle vormen van vervoer veilig te laten plaatsvinden en de reiziger makkelijk te laten betalen voor het gebruik. Onder de nieuwe naam onderstreept het haar rol als integrator van cloudgebaseerde oplossingen in deze dynamische markt. Zo biedt Scheidt & Bachmann innovatieve oplossingen voor multi-energie en multi-service toepassingen bij traditionele tankstations, mobiliteitshubs en oplaadparken.

Ontwikkelingen

“We hebben deze ontwikkelingen laten zien op de onlangs gehouden UNITI expo in Stuttgart”, zegt key account manager Roger Smeets van Scheidt & Bachmann Energy Retail Solutions GmbH. “Zo toonden we de SIQMA PowerPay (foto) en SIQMA FlowMax.AI. De SIQMA PowerPay is onze betaalkiosk voor laadstations, speciaal ontworpen om te voldoen aan de moderne eisen van e-mobiliteit. Dit systeem vereenvoudigt het betaalproces bij laadstations en zorgt voor een AFIR-conforme implementatie. De SIQMA FlowMax.AI is onze nieuwe op AI gebaseerde oplossing die het gebruik van laadstations optimaliseert. Op basis van berekeningen toont het de resterende laadtijd van elke in gebruik zijnde lader. Bestuurders kunnen hierdoor snel beslissen of het de moeite waard is om te wachten. In combinatie met SIQMA Sign, onze outdoor-vriendelijke digitale display, kunnen operators ook advertenties of actuele oplaadtarieven tonen.”

Als cloudgebaseerde versie kan SIQMA POS op verschillende eindapparaten worden gebruikt.

Presentatie

In samenwerking met Logpay en WashTec was er in de stand van Scheidt & Bachmann nog een andere speciale presentatie te zien. Smeets: “Hierin draaide het om het boeken en betalen van wasbeurten vanuit het voertuig. SIQMA Carwash.Connect stelt gebruikers in staat om wasbeurten te boeken via de boordcomputer of een app. Hierbij wordt de betaling automatisch geregistreerd in ons SIQMA POS 2.0 systeem (foto). In samenwerking met EG zal deze innovatieve oplossing voor het eerst worden geïmplementeerd bij ESSO-stations in Duitsland”, aldus Smeets die op de tweede dag nog een speciale gast in de stand mocht ontvangen. “Onze CEO Jörg Heilingbrunner sprak met Achim Bothe, de CEO van Aral/BP. “De nadruk lag op onze langdurige partnerschap en hoe we samen de toekomst van mobiliteit vooruit kunnen helpen.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Scheidt & Bachmann toont nieuwste betaalsystemen voor mobiliteit: ‘Gemakkelijk en veilig betalen’ | MobilityEnergy.com
'veilige betalingen'

Scheidt & Bachmann toont nieuwste betaalsystemen voor mobiliteit: ‘Gemakkelijk en veilig betalen’

Het Duitse Scheidt & Bachmann Energy Retail Solutions heeft een naam hoog te houden op het gebied van betaal- en beveiligingssystemen voor de mobiliteitsbranche. Op de eind mei in Stuttgart gehouden beurs UNITI expo toonde het bedrijf de jongste oplossingen voor toepassing bij tank- en laadstations en mobiliteitshubs.
De SIQMA PowerPay is de betaalkiosk voor laadstations, speciaal ontworpen om te voldoen aan de moderne eisen van e-mobiliteit. Foto: Scheidt & Bachmann

Het Duitse Scheidt & Bachmann Energy Retail Solutions heeft een naam hoog te houden op het gebied van betaal- en beveiligingssystemen voor de mobiliteitsbranche. Op de eind mei in Stuttgart gehouden beurs UNITI expo toonde het bedrijf de jongste oplossingen voor toepassing bij tank- en laadstations en mobiliteitshubs.

Scheidt & Bachmann Energy Retail Solutions GmbH, onderdeel van Scheidt & Bachmann uit Mönchengladbach, biedt een range aan betaal- en beveiligingssystemen voor de mobiliteitsbranche. Het bedrijf ondersteunt haar klanten met systemen en dienstverlening om het gebruik van alle vormen van vervoer veilig te laten plaatsvinden en de reiziger makkelijk te laten betalen voor het gebruik. Onder de nieuwe naam onderstreept het haar rol als integrator van cloudgebaseerde oplossingen in deze dynamische markt. Zo biedt Scheidt & Bachmann innovatieve oplossingen voor multi-energie en multi-service toepassingen bij traditionele tankstations, mobiliteitshubs en oplaadparken.

Ontwikkelingen

“We hebben deze ontwikkelingen laten zien op de onlangs gehouden UNITI expo in Stuttgart”, zegt key account manager Roger Smeets van Scheidt & Bachmann Energy Retail Solutions GmbH. “Zo toonden we de SIQMA PowerPay (foto) en SIQMA FlowMax.AI. De SIQMA PowerPay is onze betaalkiosk voor laadstations, speciaal ontworpen om te voldoen aan de moderne eisen van e-mobiliteit. Dit systeem vereenvoudigt het betaalproces bij laadstations en zorgt voor een AFIR-conforme implementatie. De SIQMA FlowMax.AI is onze nieuwe op AI gebaseerde oplossing die het gebruik van laadstations optimaliseert. Op basis van berekeningen toont het de resterende laadtijd van elke in gebruik zijnde lader. Bestuurders kunnen hierdoor snel beslissen of het de moeite waard is om te wachten. In combinatie met SIQMA Sign, onze outdoor-vriendelijke digitale display, kunnen operators ook advertenties of actuele oplaadtarieven tonen.”

Als cloudgebaseerde versie kan SIQMA POS op verschillende eindapparaten worden gebruikt.

Presentatie

In samenwerking met Logpay en WashTec was er in de stand van Scheidt & Bachmann nog een andere speciale presentatie te zien. Smeets: “Hierin draaide het om het boeken en betalen van wasbeurten vanuit het voertuig. SIQMA Carwash.Connect stelt gebruikers in staat om wasbeurten te boeken via de boordcomputer of een app. Hierbij wordt de betaling automatisch geregistreerd in ons SIQMA POS 2.0 systeem (foto). In samenwerking met EG zal deze innovatieve oplossing voor het eerst worden geïmplementeerd bij ESSO-stations in Duitsland”, aldus Smeets die op de tweede dag nog een speciale gast in de stand mocht ontvangen. “Onze CEO Jörg Heilingbrunner sprak met Achim Bothe, de CEO van Aral/BP. “De nadruk lag op onze langdurige partnerschap en hoe we samen de toekomst van mobiliteit vooruit kunnen helpen.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk