'Eerste van 60'

Tankstation bij Olympisch Stadion in Amsterdam wordt E-lympic mobiliteits hub: tanken, laden en deelvervoer

Het tankstation op het Stadionplein bij het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt een mobiliteitshub. Een consortium van TotalEnergies, Pon en de gemeente Amsterdam realiseert er onder de naam E-lympic een ‘tankstation van de toekomst’. Op de plek kan dadelijk worden getankt, geladen, gewerkt, is deelvervoer aanwezig en ook horeca.
E-lympic vervangt het huidige traditionele tankstation op het Stadionplein in de hoofdstad en biedt dadelijk snelladers, verschillende vormen van elektrische deelmobiliteit, oplaadpunten voor vaartuigen, horeca, werkplekken en retail. Foto: Gemeente Amsterdam, 2024

Het tankstation op het Stadionplein bij het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt een mobiliteits hub. Een consortium van TotalEnergies, Pon en de gemeente Amsterdam realiseert er onder de naam E-lympic een ‘tankstation van de toekomst’. Op de plek kan dadelijk worden getankt, geladen, gewerkt, is alle mogelijke vormen van deelvervoer aanwezig en ook horeca.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Tankstation bij Olympisch Stadion in Amsterdam wordt E-lympic mobiliteits hub: tanken, laden en deelvervoer | MobilityEnergy.com
'Eerste van 60'

Tankstation bij Olympisch Stadion in Amsterdam wordt E-lympic mobiliteits hub: tanken, laden en deelvervoer

Het tankstation op het Stadionplein bij het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt een mobiliteitshub. Een consortium van TotalEnergies, Pon en de gemeente Amsterdam realiseert er onder de naam E-lympic een ‘tankstation van de toekomst’. Op de plek kan dadelijk worden getankt, geladen, gewerkt, is deelvervoer aanwezig en ook horeca.
E-lympic vervangt het huidige traditionele tankstation op het Stadionplein in de hoofdstad en biedt dadelijk snelladers, verschillende vormen van elektrische deelmobiliteit, oplaadpunten voor vaartuigen, horeca, werkplekken en retail. Foto: Gemeente Amsterdam, 2024

Het tankstation op het Stadionplein bij het Olympisch Stadion in Amsterdam wordt een mobiliteits hub. Een consortium van TotalEnergies, Pon en de gemeente Amsterdam realiseert er onder de naam E-lympic een ‘tankstation van de toekomst’. Op de plek kan dadelijk worden getankt, geladen, gewerkt, is alle mogelijke vormen van deelvervoer aanwezig en ook horeca.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk