Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

SloanLED dit jaar opnieuw aanwezig op Tankstation & Carwash Vakbeurs

SloanLED Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021
De verlichting van SloanLED op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021 Foto: SloanLED

Net als vorig jaar is SloanLED op 9 en 10 november te vinden op de Tankstation & Carwash Vakbeurs. In samenwerking met (en op de stand van) The Sign Creator zijn diverse producten van het bedrijf verwerkt in demomaterialen.

Onder andere Serge Verhoeven en Mariëlle Kersten van SloanLED zullen op de stand aanwezig zijn om informatie en uitleg te verstrekken over de producten. De Shell Mini Red Bar, ook wel de Shell Duo color, zal opnieuw onder de aandacht gebracht worden van de bezoekers. Ook de nieuwe MVI’s worden daarbij niet vergeten. De led-verlichting is nu officieel in productie. Qua armaturen spelen de flood- en downlights opnieuw een rol op stand 4.08.

“Ook kunnen we vertellen dat onze flexibele border tubing Flexibrite nu in een 24 Volt-versie en standaard in langere lengtes beschikbaar komt (6 en 1.5 meter, waarbij de huidige 12 Volt-versie enkel 3 meter en 60 cm betreft)”, aldus Verhoeven.

Meer dan een product

Volgens Verhoeven hebben de twee partijen op de stand overigens veel meer te bieden dan alleen een product. “Denk hierbij aan hulp met tekeningen en lichtberekeningen en gedegen en oprecht advies over de mogelijkheden op tankstations en carwashes. We verwachten bestaande klanten te ontmoeten en met ze bij te praten, maar zeker ook nieuwe klanten te spreken.”

“We wijzen iedereen graag op de continuïteit en betrouwbaarheid van de SloanLED-producten, alsmede het meedenken in mogelijkheden en oplossingen”, vervolgt hij.

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

SloanLED

SloanLED dit jaar opnieuw aanwezig op Tankstation & Carwash Vakbeurs | MobilityEnergy.com
Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

SloanLED dit jaar opnieuw aanwezig op Tankstation & Carwash Vakbeurs

SloanLED Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021
De verlichting van SloanLED op de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2021 Foto: SloanLED

Net als vorig jaar is SloanLED op 9 en 10 november te vinden op de Tankstation & Carwash Vakbeurs. In samenwerking met (en op de stand van) The Sign Creator zijn diverse producten van het bedrijf verwerkt in demomaterialen.

Onder andere Serge Verhoeven en Mariëlle Kersten van SloanLED zullen op de stand aanwezig zijn om informatie en uitleg te verstrekken over de producten. De Shell Mini Red Bar, ook wel de Shell Duo color, zal opnieuw onder de aandacht gebracht worden van de bezoekers. Ook de nieuwe MVI’s worden daarbij niet vergeten. De led-verlichting is nu officieel in productie. Qua armaturen spelen de flood- en downlights opnieuw een rol op stand 4.08.

“Ook kunnen we vertellen dat onze flexibele border tubing Flexibrite nu in een 24 Volt-versie en standaard in langere lengtes beschikbaar komt (6 en 1.5 meter, waarbij de huidige 12 Volt-versie enkel 3 meter en 60 cm betreft)”, aldus Verhoeven.

Meer dan een product

Volgens Verhoeven hebben de twee partijen op de stand overigens veel meer te bieden dan alleen een product. “Denk hierbij aan hulp met tekeningen en lichtberekeningen en gedegen en oprecht advies over de mogelijkheden op tankstations en carwashes. We verwachten bestaande klanten te ontmoeten en met ze bij te praten, maar zeker ook nieuwe klanten te spreken.”

“We wijzen iedereen graag op de continuïteit en betrouwbaarheid van de SloanLED-producten, alsmede het meedenken in mogelijkheden en oplossingen”, vervolgt hij.

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

SloanLED