'netwerk naar vijf'

Lagendijk opent eerste tankstation onder eigen naam: ‘Sterker dan iedere andere’

Erik Lagendijk heeft in Bleiswijk het eerste tankstation onder eigen naam geopend. De tankstationondernemer heeft al vier tankstations in het westen van Nederland, maar die voeren de formulenamen bp en ESSO. ‘We openen een Lagendijk-tankstation omdat onze naam in deze regio sterker is dan iedere andere.’
Het allereerste Lagendijk-tankstation van Nederland is geopend aan de Jan van der Heydenstraat in het Zuid-Hollandse Bleiswijk. Foto: Lagendijk Brandstof, 2024

Erik Lagendijk heeft in Bleiswijk het eerste tankstation onder eigen naam geopend. De tankstationondernemer heeft al vier tankstations in het westen van Nederland, maar die voeren de formulenamen bp en ESSO. ‘We openen een Lagendijk-tankstation omdat onze naam in deze regio sterker is dan iedere andere.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Lagendijk opent eerste tankstation onder eigen naam: ‘Sterker dan iedere andere’ | MobilityEnergy.com
'netwerk naar vijf'

Lagendijk opent eerste tankstation onder eigen naam: ‘Sterker dan iedere andere’

Erik Lagendijk heeft in Bleiswijk het eerste tankstation onder eigen naam geopend. De tankstationondernemer heeft al vier tankstations in het westen van Nederland, maar die voeren de formulenamen bp en ESSO. ‘We openen een Lagendijk-tankstation omdat onze naam in deze regio sterker is dan iedere andere.’
Het allereerste Lagendijk-tankstation van Nederland is geopend aan de Jan van der Heydenstraat in het Zuid-Hollandse Bleiswijk. Foto: Lagendijk Brandstof, 2024

Erik Lagendijk heeft in Bleiswijk het eerste tankstation onder eigen naam geopend. De tankstationondernemer heeft al vier tankstations in het westen van Nederland, maar die voeren de formulenamen bp en ESSO. ‘We openen een Lagendijk-tankstation omdat onze naam in deze regio sterker is dan iedere andere.’

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk