SloanLED introduceert nieuwe oplossing voor tankstations

Foto: SloanLED

SloanLED heeft de nieuwe oplossing LEDBlade geïntroduceerd. Het product is geschikt voor het uitlichten van boeidelen van de luifel, het creëren van een ‘wallwasheffect’ of het uitlichten van logo’s. De oplossing is zowel binnen als buiten toe te passen.

“De LEDBlade vervangt de tl-buizen of de led-modules die tegenwoordig worden gebruikt voor het uitlichten van boeidelen, het creëren van een wallwasheffect of uitlichten door middel van het aanstralen van signs. Door de 1.5 meter lange lengte met speciaal ontworpen en geïntegreerde lens heb je een naadloze uitlichting, geen hotspots van individuele LED’s of van modules”, vertelt Serge Verhoeven van SloanLED.

De oplossing heeft een aantal voordelen. “De lengtes zijn naast elkaar te monteren en eenvoudig door te koppelen. De naadloze en gerichte uitlichting zorgen voor een mooi aanzicht zonder storende onderbrekingen. Door de speciaal ontworpen lens creëer je naast een mooi uitgelicht boeideel tevens een mooie afbakening op de grond bij gebruik op een station.”

Eenvoudige installatie

Volgens Verhoeven is LEDBlade geschikt voor elk tankstation waarbij de boeidelen uitgelicht worden door aanstraling bij gebruik van led- of tl-verlichting. Installatie is een koud kunstje. “Absoluut, een kind kan de was doen. De installatie is eenvoudig, er zijn slechts twee montageclips per 1.5 meter lengte nodig.”

Interessant voor de ondernemer zijn bovendien het verbruik en de garantievoorwaarden, besluit Verhoeven. “Voor het type product heeft deze oplossing een ongekend hoge efficiëntie met 120lm/W. Het verbruik bedraagt 20W per meter ofwel 30W per lengte. Per voeding van 100W kun je drie lengtes aaneenkoppelen. De garantie op de LEDBlade betreft 10 jaar productgarantie met 5 jaar ondersteuning op eventuele reparatiekosten.”

SloanLED richt zich volledig op het ontwikkelen van led-oplossingen en levert aan de petrolbranche en aan de retail- en reclame-industrie.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

SloanLED introduceert nieuwe oplossing voor tankstations | MobilityEnergy.com

SloanLED introduceert nieuwe oplossing voor tankstations

Foto: SloanLED

SloanLED heeft de nieuwe oplossing LEDBlade geïntroduceerd. Het product is geschikt voor het uitlichten van boeidelen van de luifel, het creëren van een ‘wallwasheffect’ of het uitlichten van logo’s. De oplossing is zowel binnen als buiten toe te passen.

“De LEDBlade vervangt de tl-buizen of de led-modules die tegenwoordig worden gebruikt voor het uitlichten van boeidelen, het creëren van een wallwasheffect of uitlichten door middel van het aanstralen van signs. Door de 1.5 meter lange lengte met speciaal ontworpen en geïntegreerde lens heb je een naadloze uitlichting, geen hotspots van individuele LED’s of van modules”, vertelt Serge Verhoeven van SloanLED.

De oplossing heeft een aantal voordelen. “De lengtes zijn naast elkaar te monteren en eenvoudig door te koppelen. De naadloze en gerichte uitlichting zorgen voor een mooi aanzicht zonder storende onderbrekingen. Door de speciaal ontworpen lens creëer je naast een mooi uitgelicht boeideel tevens een mooie afbakening op de grond bij gebruik op een station.”

Eenvoudige installatie

Volgens Verhoeven is LEDBlade geschikt voor elk tankstation waarbij de boeidelen uitgelicht worden door aanstraling bij gebruik van led- of tl-verlichting. Installatie is een koud kunstje. “Absoluut, een kind kan de was doen. De installatie is eenvoudig, er zijn slechts twee montageclips per 1.5 meter lengte nodig.”

Interessant voor de ondernemer zijn bovendien het verbruik en de garantievoorwaarden, besluit Verhoeven. “Voor het type product heeft deze oplossing een ongekend hoge efficiëntie met 120lm/W. Het verbruik bedraagt 20W per meter ofwel 30W per lengte. Per voeding van 100W kun je drie lengtes aaneenkoppelen. De garantie op de LEDBlade betreft 10 jaar productgarantie met 5 jaar ondersteuning op eventuele reparatiekosten.”

SloanLED richt zich volledig op het ontwikkelen van led-oplossingen en levert aan de petrolbranche en aan de retail- en reclame-industrie.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.