Inschrijven voor de Tankstation en Carwash Vakbeurs 2020 is vanaf nu mogelijk

De Tankstation Vakbeurs, het grootste vakevenement voor de tankstationbranche in Nederland en België, vindt op woensdag 4 en donderdag 5 november plaats in Expo Houten. Twee dagen lang draait het op deze locatie om (alternatieve) brandstoffen, shop en food en carwashes. Tickets voor het event zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. Hét evenement van het jaar voor de tankstation- en carwashsector wordt georganiseerd door vakbladen TankPro en CarwashPro. “Om een succesvolle beurs te bouwen is het belangrijk dat we met elkaar verschillende maatregelen in acht nemen”, benadrukt Niels Singeling, Business Development Manager van beursorganisator ProMedia Group, de uitgever van TankPro en CarwashPro.

Deze maatregelen zijn gekozen om de veiligheid te garanderen, maar maken het tegelijkertijd heel goed mogelijk om het beursbezoek, de kennisoverdracht en het netwerken optimaal te laten plaatsvinden. “We hebben deze periode goed benut om een sterk concept neer te zetten, waarbij de richtlijnen gesteld door de overheid natuurlijk centraal staan”, aldus Singeling.

Richtlijnen RIVM en GGD

Om de vakbeurs in goede banen te leiden, zullen de richtlijnen van het RIVM en de GGD in acht worden genomen. Er wordt onder meer gekozen voor tijdsblokken zodat bezoekers zich over beide dagen kunnen verspreiden. Het maximaal aantal personen op de beursvloer wordt bovendien gemonitord. De oppervlakte van de beurs zal groter zijn dan vorige edities, waardoor er meer ruimte beschikbaar is en er voldoende afstand tot elkaar kan worden gehouden. De gangpaden zijn breder dan normaal en er gelden vaste looproutes met éénrichtingsverkeer. Standhouders die geen eigen balie hebben, krijgen er een van de organisatie. Ook worden digitale contactmogelijkheden ter beschikking gesteld om zo virtueel contact te kunnen maken met bezoekers. Newco Europe is de leverancier van hygiëneproducten voor het evenement.

GreenFleet en Carwash Congres

De conclusies uit het Klimaatakkoord zijn duidelijk: zero emissie wordt de norm. Maar zijn auto’s met stekker in 2030 het nieuwe normaal of is er ook nog volop ruimte voor andere alternatieve brandstoffen? En hoe moeten tankstations, laadpartijen en olie-/energiemaatschappijen hierop inspelen? Op deze en nog veel meer vragen gaan we samen met een groot aantal inspirerende en deskundige sprekers een antwoord vinden op woensdag 4 november 2020 tijdens de tweede editie van het GreenFleet Congres met als thema: Missie zero emissie. Het event is zowel live in Expo Houten als online te volgen. Op de tweede dag van de beurs, donderdag 5 november, staat het Carwash Congres op het programma. De sprekers van beide events worden binnenkort bekendgemaakt.

Kijk voor meer info en registratie op https://www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.