Vers van de pers: TankPro Magazine in het teken van digitalisering

Foto: Remco Nieuwenbroek / TankPro.nl

De nieuwste editie van TankPro Magazine verschijnt deze week. We spraken in dit nummer uitgebreid met ceo Ruben Beens van bp Nederland over de nieuwe locatie in Dordrecht, we gingen op bezoek bij Shell De Wetering om te kijken welke maatregelen zij nemen in ‘het nieuwe normaal’ en vroegen Hans de Hek van DCB Energy voor welke brandstoffen het bedrijf kiest bij de nieuwe Energy Hubs. Thema van dit nummer is digitalisering.

Het nieuwe tankstation van bp en Van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht opende onlangs zijn deuren. De nieuwbouwlocatie, die vlakbij de oprit naar de A16 ligt, beschikt over vier pompeilanden, een shop met Albert Heijn to go en een wasstraat. Hoe kijkt ceo Ruben Beens naar de samenwerking met AH? En welke kansen ziet hij voor snelladers en voor waterstof?

Alle brandstoffen onder een dak. Dat is het idee achter de ‘hubs’ die DCB Energy bouwt. Het familiebedrijf uit Spijkenisse is bezig met het uitrollen van een netwerk aan multifuel locaties in Nederland en België. De Hek verklapt alvast dat er in elk geval twintig van dit soort Energy Hubs gaan komen. Maar hoe gaan die eruitzien?

Het nieuwe normaal

Bij Shell De Wetering zijn ze er inmiddels wel aan gewend: het nieuwe normaal in de tankshop. Een contactloze desinfectiezuil, doorzichtige schermen voor de kassa, pijlen en tape op de grond. Johan Teunissen van de Utrechtse locatie vertelt hoe hij inspeelt op corona en welke maatregelen hij neemt.

Samen met Aart van Rooijen van BigBrother, leverancier van beveiligingsoplossingen, en Marcel Cauli van softwarebedrijf Extendas werpen we een blik op de toekomst. Welke rol speelt digitalisering in de tankstationsector? En wat kun je allemaal met artificiële intelligentie? Juist nu is het zaak om stappen te zetten op dit gebied, benadrukken beide partijen.

Led-schermen bij tankstations

Verder gingen we in gesprek met ViaVisual over de kracht van led-videoschermen en de mogelijkheden die dit biedt voor tankstations. Ook Tango kiest er steeds vaker voor om dit soort schermen te plaatsen bij locaties. We gingen erover in gesprek met Michael Romijn van Kuwait Petroleum Nederland, de maatschappij achter de onbemande speler. Tot slot namen we een kijkje bij een Avia-locatie in Assen die koos voor een DHL ServicePoint in de shop. Waarom is dit zo interessant? Dit en nog veel meer in TankPro Magazine nummer 4.

Klik hier voor een proefabonnement op TankPro Magazine.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Vers van de pers: TankPro Magazine in het teken van digitalisering | MobilityEnergy.com

Vers van de pers: TankPro Magazine in het teken van digitalisering

Foto: Remco Nieuwenbroek / TankPro.nl

De nieuwste editie van TankPro Magazine verschijnt deze week. We spraken in dit nummer uitgebreid met ceo Ruben Beens van bp Nederland over de nieuwe locatie in Dordrecht, we gingen op bezoek bij Shell De Wetering om te kijken welke maatregelen zij nemen in ‘het nieuwe normaal’ en vroegen Hans de Hek van DCB Energy voor welke brandstoffen het bedrijf kiest bij de nieuwe Energy Hubs. Thema van dit nummer is digitalisering.

Het nieuwe tankstation van bp en Van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht opende onlangs zijn deuren. De nieuwbouwlocatie, die vlakbij de oprit naar de A16 ligt, beschikt over vier pompeilanden, een shop met Albert Heijn to go en een wasstraat. Hoe kijkt ceo Ruben Beens naar de samenwerking met AH? En welke kansen ziet hij voor snelladers en voor waterstof?

Alle brandstoffen onder een dak. Dat is het idee achter de ‘hubs’ die DCB Energy bouwt. Het familiebedrijf uit Spijkenisse is bezig met het uitrollen van een netwerk aan multifuel locaties in Nederland en België. De Hek verklapt alvast dat er in elk geval twintig van dit soort Energy Hubs gaan komen. Maar hoe gaan die eruitzien?

Het nieuwe normaal

Bij Shell De Wetering zijn ze er inmiddels wel aan gewend: het nieuwe normaal in de tankshop. Een contactloze desinfectiezuil, doorzichtige schermen voor de kassa, pijlen en tape op de grond. Johan Teunissen van de Utrechtse locatie vertelt hoe hij inspeelt op corona en welke maatregelen hij neemt.

Samen met Aart van Rooijen van BigBrother, leverancier van beveiligingsoplossingen, en Marcel Cauli van softwarebedrijf Extendas werpen we een blik op de toekomst. Welke rol speelt digitalisering in de tankstationsector? En wat kun je allemaal met artificiële intelligentie? Juist nu is het zaak om stappen te zetten op dit gebied, benadrukken beide partijen.

Led-schermen bij tankstations

Verder gingen we in gesprek met ViaVisual over de kracht van led-videoschermen en de mogelijkheden die dit biedt voor tankstations. Ook Tango kiest er steeds vaker voor om dit soort schermen te plaatsen bij locaties. We gingen erover in gesprek met Michael Romijn van Kuwait Petroleum Nederland, de maatschappij achter de onbemande speler. Tot slot namen we een kijkje bij een Avia-locatie in Assen die koos voor een DHL ServicePoint in de shop. Waarom is dit zo interessant? Dit en nog veel meer in TankPro Magazine nummer 4.

Klik hier voor een proefabonnement op TankPro Magazine.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.