Nu terugkijken: TankPro TV in het teken van AVIA Marees en Bio-LNG

De eerste uitzending van TankPro TV stond woensdag in de agenda. We namen in het eerste programma samen met directeur Dick-Jan Marees (Avia Marees) een kijkje bij het nieuwe tankstation & foodcourt in Hoorn. Ook gingen we in gesprek met Robert Goevaers (Nationaal LNG Platform) over de kansen voor bio-LNG. De uitzending is hieronder terug te kijken.

In de uitzending wordt het belangrijkste nieuws van de week doorgenomen. Naast een video-item dat op locatie wordt opgenomen, vindt er ook een studiogesprek plaats met experts uit de branche waarmee dieper wordt ingegaan op de actualiteit.

Het nieuwe Multi Traffic Point Hoorn langs de N307 bij Zwaag wordt een van de grootste foodcourts van Nederland. Het project omvat maar liefst zes foodketens, een AVIA-tankstation met laadfaciliteiten en een wasstraat. Initiatiefnemer is Dick-Jan Marees, directeur van AVIA Marees. Samen met Dick-Jan keken we hoe het vordert met de bouw van dit nieuwe AVIA-vlaggenschip.

Bio-LNG

Afgelopen week werd bekend dat LNG-leverancier Rolande Bio-LNG gaat aanbieden. Albert Heijn en PostNL zijn begonnen met de inzet van tientallen vrachtwagens die op deze brandstof rijden. Ook Shell gaat werk maken van de bioversie van LNG, samen met Renewi en Nordsol. In de studio gingen we in gesprek met Robert Goevaers van het Nationaal LNG Platform over het belang van deze alternatieve brandstof en over de kansen die bio-LNG biedt.

De uitzendingen zijn voorlopig tweewekelijks en vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van TankPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze teruggekeken kunnen worden.

Bekijk hieronder de uitzending van woensdag:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Nu terugkijken: TankPro TV in het teken van AVIA Marees en Bio-LNG | MobilityEnergy.com

Nu terugkijken: TankPro TV in het teken van AVIA Marees en Bio-LNG

De eerste uitzending van TankPro TV stond woensdag in de agenda. We namen in het eerste programma samen met directeur Dick-Jan Marees (Avia Marees) een kijkje bij het nieuwe tankstation & foodcourt in Hoorn. Ook gingen we in gesprek met Robert Goevaers (Nationaal LNG Platform) over de kansen voor bio-LNG. De uitzending is hieronder terug te kijken.

In de uitzending wordt het belangrijkste nieuws van de week doorgenomen. Naast een video-item dat op locatie wordt opgenomen, vindt er ook een studiogesprek plaats met experts uit de branche waarmee dieper wordt ingegaan op de actualiteit.

Het nieuwe Multi Traffic Point Hoorn langs de N307 bij Zwaag wordt een van de grootste foodcourts van Nederland. Het project omvat maar liefst zes foodketens, een AVIA-tankstation met laadfaciliteiten en een wasstraat. Initiatiefnemer is Dick-Jan Marees, directeur van AVIA Marees. Samen met Dick-Jan keken we hoe het vordert met de bouw van dit nieuwe AVIA-vlaggenschip.

Bio-LNG

Afgelopen week werd bekend dat LNG-leverancier Rolande Bio-LNG gaat aanbieden. Albert Heijn en PostNL zijn begonnen met de inzet van tientallen vrachtwagens die op deze brandstof rijden. Ook Shell gaat werk maken van de bioversie van LNG, samen met Renewi en Nordsol. In de studio gingen we in gesprek met Robert Goevaers van het Nationaal LNG Platform over het belang van deze alternatieve brandstof en over de kansen die bio-LNG biedt.

De uitzendingen zijn voorlopig tweewekelijks en vinden plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Meekijken kan live vanaf 16.00 uur op het YouTube-kanaal van TankPro. De uitzendingen worden daar na afloop ook geplaatst zodat ze teruggekeken kunnen worden.

Bekijk hieronder de uitzending van woensdag:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.