Sakko, TanQyou en SuperTank breiden hun netwerk uit

Foto: Sakko

Een aantal tankstations in Nederland is afgelopen tijd in een nieuwe kleur gestoken. Sakko heeft een locatie in Bergen op Zoom overgenomen, TanQyou een station in Bergum en SuperTank eentje in Zaandam.

Sakko heeft per mei de exploitatie van het Texaco-tankstation aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom overgenomen. Dit station zal voortaan onbemand onder het Sakko Tankstations-merk doorgezet worden. De Brabantse leverancier van brandstoffen en smeermiddelen verwacht komende maanden nog een aantal nieuwe locaties bekend te maken.

Ook SuperTank heeft een nieuw tankstation toegevoegd, de 24ste van het merk in Nederland. Het station, dat ligt aan de Paltrokstraat in Zaandam, is overgenomen van Varo Energy en droeg tot voor kort de kleur van Argos. Het is na Hoorn en Schagen de derde locatie van SuperTank in Noord-Holland.

Ook vanuit TanQyou is er nieuws te melden. Nadat onlangs al een locatie in Schoonhoven werd geopend, komt er nu een vestiging in het Friese Bergum bij. Het station aan de Florynwei ging voorheen door het leven onder het Postma-merk en ligt naast autobedrijf Autoschat.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.