Deel voorterrein van nieuwe locatie AVIA Weghorst geopend

De eerste tankbeurt op de nieuwe AVIA Weghorst-locatie De Elsmoat in het Twentse dorp Enter is een feit. Onder toeziend oog van onder meer commercieel directeur Niek Weghorst mocht chauffeur Bert Averesch van Brink XL deze bijzondere taak verrichten. Komende tijd wordt hard gewerkt aan het verder bouwen van de nieuwe vestiging. Bij de locatie komen onder meer een uitgebreide shop en een autowascentrum.

Van de toekomstige vier truckstraten zijn er nu twee geopend om alvast klanten te kunnen bedienen. Er worden komende tijd nog twee extra tankstraten speciaal voor trucks gerealiseerd. Daarnaast krijgt het voorterrein zes opstelplekken voor auto’s en busjes. Naast traditionele brandstoffen worden er op termijn ook biobrandstoffen aangeboden op deze locatie.

HUSH-formule

Belangrijk onderdeel van het nieuwe tankstation is de uitgebreide shop, die volgens de nieuwe HUSH-formule wordt ingericht. Sinds eind 2015 is deze eigen ontwikkelde shopformule in diverse AVIA-stations terug te vinden. De formule focust zich op verse producten, verantwoorde voeding en bijzondere cadeaus. Als de bouw volgens planning verloopt, dan gaat de shop aan het eind van het eerste kwartaal van 2019 open. Naast de winkel komt er bovendien een wascentrum.

AVIA Weghorst is een familiebedrijf uit Enschede dat al meer dan 85 jaar actief is in de brandstoffenbranche. Onder de internationale vlag van AVIA leveren zij brandstof aan tankstations en groothandelklanten in de transport-, landbouw- en industriesector. Met de AVIA Tank en Truck Cards bieden zij ondernemers de mogelijkheid om zakelijk te tanken bij meer dan vijfhonderd tankstations in Nederland, waaronder meer dan 125 Weghorst tankstations.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Deel voorterrein van nieuwe locatie AVIA Weghorst geopend | MobilityEnergy.com

Deel voorterrein van nieuwe locatie AVIA Weghorst geopend

De eerste tankbeurt op de nieuwe AVIA Weghorst-locatie De Elsmoat in het Twentse dorp Enter is een feit. Onder toeziend oog van onder meer commercieel directeur Niek Weghorst mocht chauffeur Bert Averesch van Brink XL deze bijzondere taak verrichten. Komende tijd wordt hard gewerkt aan het verder bouwen van de nieuwe vestiging. Bij de locatie komen onder meer een uitgebreide shop en een autowascentrum.

Van de toekomstige vier truckstraten zijn er nu twee geopend om alvast klanten te kunnen bedienen. Er worden komende tijd nog twee extra tankstraten speciaal voor trucks gerealiseerd. Daarnaast krijgt het voorterrein zes opstelplekken voor auto’s en busjes. Naast traditionele brandstoffen worden er op termijn ook biobrandstoffen aangeboden op deze locatie.

HUSH-formule

Belangrijk onderdeel van het nieuwe tankstation is de uitgebreide shop, die volgens de nieuwe HUSH-formule wordt ingericht. Sinds eind 2015 is deze eigen ontwikkelde shopformule in diverse AVIA-stations terug te vinden. De formule focust zich op verse producten, verantwoorde voeding en bijzondere cadeaus. Als de bouw volgens planning verloopt, dan gaat de shop aan het eind van het eerste kwartaal van 2019 open. Naast de winkel komt er bovendien een wascentrum.

AVIA Weghorst is een familiebedrijf uit Enschede dat al meer dan 85 jaar actief is in de brandstoffenbranche. Onder de internationale vlag van AVIA leveren zij brandstof aan tankstations en groothandelklanten in de transport-, landbouw- en industriesector. Met de AVIA Tank en Truck Cards bieden zij ondernemers de mogelijkheid om zakelijk te tanken bij meer dan vijfhonderd tankstations in Nederland, waaronder meer dan 125 Weghorst tankstations.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.