Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 groter dan ooit

Het wordt volle bak in Expo Houten tijdens komende editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Alle belangrijke spelers uit de branche zijn dit jaar als exposant van de partij. De grootste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux vindt dit jaar plaats op woensdag 21 en donderdag 22 november.

De Tankstation Vakbeurs, die georganiseerd wordt door vakbladen TankPro en CarwashPro, is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid. Vorig jaar kwamen ruim 1700 bezoekers af op het evenement. Dat was de reden voor de organisatie om de vakbeurs dit jaar uit te breiden naar twee dagen. Alle grote spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience presenteren op beide dagen hun producten en diensten op de beursvloer.

Brandstofmix van de toekomst

Op de eerste dag van het evenement vindt de vijfde editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congresprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van 2020-2025. Wat wordt de brandstofmix van de toekomst en hoe speel je als ondernemer of leverancier op tijd in op de veranderingen in de markt? Op het programma staan sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Shell, BOVAG en Orangegas. Elf sprekers gaan in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, LNG en CNG/groengas. Voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues verzorgen een sessie over brandstoffen in de autosport.

Workshops en carwashforum

Op de tweede dag van de vakbeurs wordt de winnaar van de Tankstation Challenge bekendgemaakt en in het zonnetje gezet. Samen met FoodCourt ging TankPro afgelopen tijd op zoek naar de beste tankshop van Nederland. Wie o wie gaat er met de prijs vandoor? Ook is voor donderdag 22 november een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. De workshops zijn gratis toegankelijk voor werknemers, managers en eigenaren van tankstation- en carwashbedrijven. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op food en non-food, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Daarnaast vinden er op de vloer speeddate-sessies plaats onder de noemer: hoe richt ik mijn tankshop in?

Toegang tot de vakbeurs

Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan op de website www.tankstationvakbeurs.nl. Bezoekers krijgen twee dagen toegang tot de beursvloer. Op woensdag 21 november is de beursvloer geopend van 11.00 tot 17.00 uur, op donderdag 22 november van 10.00 tot 17.00 uur. Het congres vindt op woensdagmiddag plaats van 13.00 tot 17.30 uur.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 groter dan ooit | MobilityEnergy.com

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 groter dan ooit

Het wordt volle bak in Expo Houten tijdens komende editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Alle belangrijke spelers uit de branche zijn dit jaar als exposant van de partij. De grootste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux vindt dit jaar plaats op woensdag 21 en donderdag 22 november.

De Tankstation Vakbeurs, die georganiseerd wordt door vakbladen TankPro en CarwashPro, is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid. Vorig jaar kwamen ruim 1700 bezoekers af op het evenement. Dat was de reden voor de organisatie om de vakbeurs dit jaar uit te breiden naar twee dagen. Alle grote spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience presenteren op beide dagen hun producten en diensten op de beursvloer.

Brandstofmix van de toekomst

Op de eerste dag van het evenement vindt de vijfde editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congresprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van 2020-2025. Wat wordt de brandstofmix van de toekomst en hoe speel je als ondernemer of leverancier op tijd in op de veranderingen in de markt? Op het programma staan sessies van onder meer het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Shell, BOVAG en Orangegas. Elf sprekers gaan in op de kansen van waterstof, snellaadpalen, biobrandstoffen, LNG en CNG/groengas. Voormalig F1-coureur Robert Doornbos en coureur/presentator Rob Kamphues verzorgen een sessie over brandstoffen in de autosport.

Workshops en carwashforum

Op de tweede dag van de vakbeurs wordt de winnaar van de Tankstation Challenge bekendgemaakt en in het zonnetje gezet. Samen met FoodCourt ging TankPro afgelopen tijd op zoek naar de beste tankshop van Nederland. Wie o wie gaat er met de prijs vandoor? Ook is voor donderdag 22 november een uitgebreid workshopprogramma samengesteld. De workshops zijn gratis toegankelijk voor werknemers, managers en eigenaren van tankstation- en carwashbedrijven. Naast deze sessies, waarbij de focus ligt op food en non-food, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen. Daarnaast vinden er op de vloer speeddate-sessies plaats onder de noemer: hoe richt ik mijn tankshop in?

Toegang tot de vakbeurs

Registreren voor de Tankstation Vakbeurs kan op de website www.tankstationvakbeurs.nl. Bezoekers krijgen twee dagen toegang tot de beursvloer. Op woensdag 21 november is de beursvloer geopend van 11.00 tot 17.00 uur, op donderdag 22 november van 10.00 tot 17.00 uur. Het congres vindt op woensdagmiddag plaats van 13.00 tot 17.30 uur.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.