Uniti Expo wordt dit jaar groter dan ooit

De derde editie van de Duitse vakbeurs Uniti Expo wordt een stuk groter dan voorgaande jaren. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. In totaal presenteren 435 exposanten uit 36 landen hun nieuwste producten en innovaties op de beursvloer in Stuttgart. Het evenement voor tankstations en carwashbedrijven staat op het programma van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 mei. Naast TankPro zijn ook een groot aantal Nederlandse en Belgische bedrijven van de partij tijdens de vakbeurs.

De focus ligt dit jaar onder meer op alternatieve brandstoffen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de opkomst van waterstof, elektrisch rijden en de mogelijkheden van CNG en LNG. Een groot aantal exposanten presenteert de nieuwste concepten en technologieën op het gebied van brandstoffen. Daarnaast staat ook het congres een dag lang volledig in het teken van dit thema.

15.000 bezoekers

Sinds de eerste editie in 2014 is de vloeroppervlakte flink vergroot, vertelt Bruno Boroewitsch van mede-organisator Com-a-tec. Tijdens de eerste vakbeurs besloeg de oppervlakte 25.000 vierkante meter, dit jaar is dat uitgebreid naar 40.000. “We mogen een groot aantal experts en professionals van alle grote brandstofleveranciers, oliemaatschappijen en carwashspelers verwelkomen”, vertelt hij. Boroewitsch verwacht dat er minimaal vijftienduizend bezoekers uit meer dan honderd landen zullen afkomen op het evenement.

De beursvloer is ingedeeld in verschillende thema’s, waaronder brandstof, logistiek, carwash en car care, betalen, shop en convenience. Verdeeld over drie verschillende forumzalen zullen experts ingaan op de huidige situatie in de markt, de laatste trends en ontwikkelingen en de uitdagingen die de sector in de toekomst te wachten staan.

TankPro-stand

Ook TankPro en zusterblad CarwashPro zijn drie dagen lang aanwezig op de beursvloer met een eigen stand. Wij nodigen u uiteraard van harte uit om bij ons langs te komen. Daarnaast presenteren een groot aantal Nederlandse en Belgische bedrijven uit de sector zich in Stuttgart, waaronder Bever Innovations, BigBrother, SloanLED Europe, CGH Group, ICASA en Micrelec in hal vijf en Philips Lighting in hal één. Ook op gebied van carwash zijn een groot aantal spelers uit de Benelux van de partij, waaronder WashTec. Het volledige overzicht is op de website van Uniti Expo te vinden.

Bent u werkzaam in de tankstation- en carwashbranche? Dan heeft u gratis toegang tot het evenement. Kijk voor meer informatie op de website van Uniti Expo

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Uniti Expo wordt dit jaar groter dan ooit | MobilityEnergy.com

Uniti Expo wordt dit jaar groter dan ooit

De derde editie van de Duitse vakbeurs Uniti Expo wordt een stuk groter dan voorgaande jaren. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. In totaal presenteren 435 exposanten uit 36 landen hun nieuwste producten en innovaties op de beursvloer in Stuttgart. Het evenement voor tankstations en carwashbedrijven staat op het programma van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 mei. Naast TankPro zijn ook een groot aantal Nederlandse en Belgische bedrijven van de partij tijdens de vakbeurs.

De focus ligt dit jaar onder meer op alternatieve brandstoffen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de opkomst van waterstof, elektrisch rijden en de mogelijkheden van CNG en LNG. Een groot aantal exposanten presenteert de nieuwste concepten en technologieën op het gebied van brandstoffen. Daarnaast staat ook het congres een dag lang volledig in het teken van dit thema.

15.000 bezoekers

Sinds de eerste editie in 2014 is de vloeroppervlakte flink vergroot, vertelt Bruno Boroewitsch van mede-organisator Com-a-tec. Tijdens de eerste vakbeurs besloeg de oppervlakte 25.000 vierkante meter, dit jaar is dat uitgebreid naar 40.000. “We mogen een groot aantal experts en professionals van alle grote brandstofleveranciers, oliemaatschappijen en carwashspelers verwelkomen”, vertelt hij. Boroewitsch verwacht dat er minimaal vijftienduizend bezoekers uit meer dan honderd landen zullen afkomen op het evenement.

De beursvloer is ingedeeld in verschillende thema’s, waaronder brandstof, logistiek, carwash en car care, betalen, shop en convenience. Verdeeld over drie verschillende forumzalen zullen experts ingaan op de huidige situatie in de markt, de laatste trends en ontwikkelingen en de uitdagingen die de sector in de toekomst te wachten staan.

TankPro-stand

Ook TankPro en zusterblad CarwashPro zijn drie dagen lang aanwezig op de beursvloer met een eigen stand. Wij nodigen u uiteraard van harte uit om bij ons langs te komen. Daarnaast presenteren een groot aantal Nederlandse en Belgische bedrijven uit de sector zich in Stuttgart, waaronder Bever Innovations, BigBrother, SloanLED Europe, CGH Group, ICASA en Micrelec in hal vijf en Philips Lighting in hal één. Ook op gebied van carwash zijn een groot aantal spelers uit de Benelux van de partij, waaronder WashTec. Het volledige overzicht is op de website van Uniti Expo te vinden.

Bent u werkzaam in de tankstation- en carwashbranche? Dan heeft u gratis toegang tot het evenement. Kijk voor meer informatie op de website van Uniti Expo

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.