Tamoil accepteert voortaan ook tankpassen van Xximo

Tamoil en Xximo hebben een overeenkomst gesloten voor de acceptatie van tankpasen. Daardoor worden tweehonderd bemande en onbemande tankstations van het bedrijf uit Ridderkerk toegevoegd aan het netwerk van de tankpas-aanbieder. Door de deal heeft Xximo inmiddels zo’n tachtig procent van de Nederlandse stations in zijn netwerk.

Het is voor Tamoil een nieuwe uitbreiding van de betaalopties. Vorig jaar werd mobiel betalen mogelijk gemaakt middels een samenwerking met MyOrder. Momenteel is het ook bezig met betaling via kentekenherkenning, waarbij het bedrijf een samenwerking is aangegaan met zowel MyOrder als BigBrother.

Betalen

“Naast onze scherpe prijzen willen wij ook betalen zo makkelijk mogelijk maken”, aldus Ronald Kempen, de nieuwe algemeen directeur van Tamoil Nederland. “Tanken en betalen is bij ons snel en eenvoudig geregeld in de shop of via de betaalautomaat bij de pompen. De klant bepaalt uiteindelijk op welke manier hij afrekent.”

Xximo is in 2011 opgericht en biedt betaaloplossingen aan voor diverse diensten, onder meer parkeren, vliegreizen, taxi- en OV-gebruik, hotelovernachtingen en reserveren van vergaderzalen. Daarbij richt het zich op de zakelijke markt. Ook voor tankbeurten kunnen zakelijke reizigers de pas gebruiken.

Auteur: Tom van Gurp

Tamoil accepteert voortaan ook tankpassen van Xximo | MobilityEnergy.com

Tamoil accepteert voortaan ook tankpassen van Xximo

Tamoil en Xximo hebben een overeenkomst gesloten voor de acceptatie van tankpasen. Daardoor worden tweehonderd bemande en onbemande tankstations van het bedrijf uit Ridderkerk toegevoegd aan het netwerk van de tankpas-aanbieder. Door de deal heeft Xximo inmiddels zo’n tachtig procent van de Nederlandse stations in zijn netwerk.

Het is voor Tamoil een nieuwe uitbreiding van de betaalopties. Vorig jaar werd mobiel betalen mogelijk gemaakt middels een samenwerking met MyOrder. Momenteel is het ook bezig met betaling via kentekenherkenning, waarbij het bedrijf een samenwerking is aangegaan met zowel MyOrder als BigBrother.

Betalen

“Naast onze scherpe prijzen willen wij ook betalen zo makkelijk mogelijk maken”, aldus Ronald Kempen, de nieuwe algemeen directeur van Tamoil Nederland. “Tanken en betalen is bij ons snel en eenvoudig geregeld in de shop of via de betaalautomaat bij de pompen. De klant bepaalt uiteindelijk op welke manier hij afrekent.”

Xximo is in 2011 opgericht en biedt betaaloplossingen aan voor diverse diensten, onder meer parkeren, vliegreizen, taxi- en OV-gebruik, hotelovernachtingen en reserveren van vergaderzalen. Daarbij richt het zich op de zakelijke markt. Ook voor tankbeurten kunnen zakelijke reizigers de pas gebruiken.

Auteur: Tom van Gurp