Algemene ledenvergadering Nove bij business partner Mokobouw

De algemene ledenvergadering van Nove vindt eind deze maand plaats bij één van de business partners van de branchevereniging. Mokobouw treedt in Heerenveen op als gastheer van de ALV op woensdag 31 mei. Tijdens het evenement wordt onder meer gesproken over waterstof en de overstap van Euro95 naar E10.

Vanaf 14.00 uur zijn er lezingen van onder meer Nils Bosma van Shell over veiligheid. Tevens praat lector duurzame energie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen Mascha Smit over waterstof. Daarnaast spreekt ook Mokobouw zelf. Het bedrijf geeft alle ins en outs voor als tankstations in de toekomst over moeten stappen naar de brandstof E10.

Kabinet

Het kabinet heeft namelijk plannen voor invoering van deze brandstof, die een hoger percentage ethanol bevat. Zijn tankstations in Nederland al klaar voor een dergelijke overstap, of zijn er speciale aanpassingen nodig? Ook geeft Mokobouw zijn toekomstvisie op de petrolbranche. De dag eindigt met een bedrijfsrondleiding en een borrel met buffet.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het besloten gedeelte van de Nove-website of door een email te sturen naar: info@nove.nl.

Info ALV Nove:

  • Mokobouw, De Ynfeart 3, Heerenveen
  • Woensdag 31 mei

Lees ook: Euro95 moet in Nederland plaatsmaken voor E10

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Tom van Gurp

Algemene ledenvergadering Nove bij business partner Mokobouw | MobilityEnergy.com

Algemene ledenvergadering Nove bij business partner Mokobouw

De algemene ledenvergadering van Nove vindt eind deze maand plaats bij één van de business partners van de branchevereniging. Mokobouw treedt in Heerenveen op als gastheer van de ALV op woensdag 31 mei. Tijdens het evenement wordt onder meer gesproken over waterstof en de overstap van Euro95 naar E10.

Vanaf 14.00 uur zijn er lezingen van onder meer Nils Bosma van Shell over veiligheid. Tevens praat lector duurzame energie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen Mascha Smit over waterstof. Daarnaast spreekt ook Mokobouw zelf. Het bedrijf geeft alle ins en outs voor als tankstations in de toekomst over moeten stappen naar de brandstof E10.

Kabinet

Het kabinet heeft namelijk plannen voor invoering van deze brandstof, die een hoger percentage ethanol bevat. Zijn tankstations in Nederland al klaar voor een dergelijke overstap, of zijn er speciale aanpassingen nodig? Ook geeft Mokobouw zijn toekomstvisie op de petrolbranche. De dag eindigt met een bedrijfsrondleiding en een borrel met buffet.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het besloten gedeelte van de Nove-website of door een email te sturen naar: info@nove.nl.

Info ALV Nove:

  • Mokobouw, De Ynfeart 3, Heerenveen
  • Woensdag 31 mei

Lees ook: Euro95 moet in Nederland plaatsmaken voor E10

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Tom van Gurp