BP start barbecue-actie met tv-kok Julius Jaspers

BP-tankstation-bemand
Een bemand BP-tankstation

Tankende klanten kunnen bij BP de komende maanden sparen voor barbecue-gerei. De oliemaatschappij is hiervoor een samenwerking aangegaan met tv-chef Julius Jaspers. De actie is woensdag ingegaan en loopt tot en met 25 juli. De promotiecampagne hiervoor begint zaterdag 6 mei en blijft doorlopen tot het einde van de spaaractie. Klanten die ook FreeBees sparen, hebben extra voordeel.

De barbecue-tools bestaan uit een vleestang en -vork, een kwast, een platte spatel, een peper- en zoutmolen, een koeltas en een messen en vorkenset voor biefstukken. Klanten ontvangen één sticker bij elke tien liter brandstof die ze tanken. Met tien stickers is de spaarkaart vol en kunnen zij een bbq-product kopen, waarbij de kortingen oplopen tot 50 procent.

Julius Jaspers

Geregistreerde FreeBees-spaarders maken tijdens de actie kans op een barbecue-masterclass van Jaspers (zie afbeelding onder). Daarnaast geeft BP vijftig exemplaren weg van de BBQ Bijbel van deze tv-kok. Jaspers staat bekend om zijn voorliefde voor barbecueën. De deelnemers aan het FreeBees-programma hebben al een volle kaart bij vijf stickers.

De stickers kunnen alleen worden gespaard bij een groot aantal bemande BP-locaties. Express-stations doen niet mee aan de actie. Per tankbeurt kunnen klanten maximaal tien stickers sparen en de producten zijn beschikbaar zo lang de voorraad strekt.

Auteur: Tom van Gurp

BP start barbecue-actie met tv-kok Julius Jaspers | MobilityEnergy.com

BP start barbecue-actie met tv-kok Julius Jaspers

BP-tankstation-bemand
Een bemand BP-tankstation

Tankende klanten kunnen bij BP de komende maanden sparen voor barbecue-gerei. De oliemaatschappij is hiervoor een samenwerking aangegaan met tv-chef Julius Jaspers. De actie is woensdag ingegaan en loopt tot en met 25 juli. De promotiecampagne hiervoor begint zaterdag 6 mei en blijft doorlopen tot het einde van de spaaractie. Klanten die ook FreeBees sparen, hebben extra voordeel.

De barbecue-tools bestaan uit een vleestang en -vork, een kwast, een platte spatel, een peper- en zoutmolen, een koeltas en een messen en vorkenset voor biefstukken. Klanten ontvangen één sticker bij elke tien liter brandstof die ze tanken. Met tien stickers is de spaarkaart vol en kunnen zij een bbq-product kopen, waarbij de kortingen oplopen tot 50 procent.

Julius Jaspers

Geregistreerde FreeBees-spaarders maken tijdens de actie kans op een barbecue-masterclass van Jaspers (zie afbeelding onder). Daarnaast geeft BP vijftig exemplaren weg van de BBQ Bijbel van deze tv-kok. Jaspers staat bekend om zijn voorliefde voor barbecueën. De deelnemers aan het FreeBees-programma hebben al een volle kaart bij vijf stickers.

De stickers kunnen alleen worden gespaard bij een groot aantal bemande BP-locaties. Express-stations doen niet mee aan de actie. Per tankbeurt kunnen klanten maximaal tien stickers sparen en de producten zijn beschikbaar zo lang de voorraad strekt.

Auteur: Tom van Gurp