Nieuwe stations voor TinQ, Peut, Tango en Pitpoint

Twee ondernemers in Noord-Holland hebben hun station omgekleurd naar Peut. Het gaat om locaties in Medemblik en Wervershoof. Ook de onbemande merken Tango en TinQ hebben recentelijk hun netwerk uitgebreid. Eerstgenoemde opende een nieuwe locatie in Purmerend, terwijl TinQ drie vestigingen opende in Erm, Dommelen en Waalwijk. Daarnaast realiseerde Pitpoint nieuwe groengas-station in Born.

Ondernemers Ton Koper en Gerda Kaarsemaker (broer en zus) besloten beiden om hun Total-stations in Noord-Holland om te kleuren naar Peut. De ombouw van de twee bemande stations vond vorige week plaats. Door de opening staat de Peut-teller inmiddels op twaalf.

“Ik vond het Total-merk niet zo goed passen bij een vrije ondernemer zoals ik”, vertelt Koper. Bij de nieuwe formule heeft hij dat gevoel wel. Daarom wordt de locatie aan de Dorpsstraat in Wervershoof inmiddels volgens het groenzwarte merk uitgebaat, evenals het station aan de Randweg in Medemblik. Beide ondernemers maken ook gebruik van het spaarprogramma Tank & Schenk.

TinQ

In de Drentse plaats Erm is een nieuwe TinQ opengegaan. Het gaat om een locatie aan de Oosterlangen, die per 6 maart is omgekleurd. Tevens zijn woensdag en donderdag vestigingen geopend in twee Brabantse plaatsen, namelijk Dommelen en Waalwijk. Daardoor staat de stationsteller nu op 310.

Tango

Ook een ander groot onbemand merk heeft recentelijk zijn netwerk uitgebreid. In Purmerend heeft Tango-moederbedrijf Kuwait Petroleum een tankstation geopend. De nieuwe vestiging ligt aan de Wagenweg in de Noord-Hollandse stad. De vestiging is de 189e locatie met de Tango-kleuren op de luifel. Het bedrijf benadrukt te willen blijven groeien in de Nederlandse tankstationmarkt.

Pitpoint

Aanbieder van duurzame brandstoffen Pitpoint heeft vorige week een nieuw tankstation voor cng/groengas geopend in Born. De nieuwe vestiging ligt op bedrijventerrein Holtum Noord in de Limburgse plaats. PostNL is de grootste afnemer van de nieuwe openbare vestiging. Het is de zevende cng-locatie in de zuidelijke provincie.

De Pooter Olie

De Zeeuwse tankstation-exploitant De Pooter Olie heeft besloten om zijn vestiging in Oostburg vanaf 1 april onbemand te exploiteren. De shop blijft wel bestaan, maar wordt vanaf 1 mei door een externe partij uitgebaat. Ook de mogelijkheid om de auto te wassen blijft bestaan bij het station in Zeeuws-Vlaanderen, maar dit vindt plaats zonder personeel.

Lees ook: Lukoil, AVIA, Sakko en Den Hartog breiden netwerk uit

Auteur: Tom van Gurp

Nieuwe stations voor TinQ, Peut, Tango en Pitpoint | MobilityEnergy.com

Nieuwe stations voor TinQ, Peut, Tango en Pitpoint

Twee ondernemers in Noord-Holland hebben hun station omgekleurd naar Peut. Het gaat om locaties in Medemblik en Wervershoof. Ook de onbemande merken Tango en TinQ hebben recentelijk hun netwerk uitgebreid. Eerstgenoemde opende een nieuwe locatie in Purmerend, terwijl TinQ drie vestigingen opende in Erm, Dommelen en Waalwijk. Daarnaast realiseerde Pitpoint nieuwe groengas-station in Born.

Ondernemers Ton Koper en Gerda Kaarsemaker (broer en zus) besloten beiden om hun Total-stations in Noord-Holland om te kleuren naar Peut. De ombouw van de twee bemande stations vond vorige week plaats. Door de opening staat de Peut-teller inmiddels op twaalf.

“Ik vond het Total-merk niet zo goed passen bij een vrije ondernemer zoals ik”, vertelt Koper. Bij de nieuwe formule heeft hij dat gevoel wel. Daarom wordt de locatie aan de Dorpsstraat in Wervershoof inmiddels volgens het groenzwarte merk uitgebaat, evenals het station aan de Randweg in Medemblik. Beide ondernemers maken ook gebruik van het spaarprogramma Tank & Schenk.

TinQ

In de Drentse plaats Erm is een nieuwe TinQ opengegaan. Het gaat om een locatie aan de Oosterlangen, die per 6 maart is omgekleurd. Tevens zijn woensdag en donderdag vestigingen geopend in twee Brabantse plaatsen, namelijk Dommelen en Waalwijk. Daardoor staat de stationsteller nu op 310.

Tango

Ook een ander groot onbemand merk heeft recentelijk zijn netwerk uitgebreid. In Purmerend heeft Tango-moederbedrijf Kuwait Petroleum een tankstation geopend. De nieuwe vestiging ligt aan de Wagenweg in de Noord-Hollandse stad. De vestiging is de 189e locatie met de Tango-kleuren op de luifel. Het bedrijf benadrukt te willen blijven groeien in de Nederlandse tankstationmarkt.

Pitpoint

Aanbieder van duurzame brandstoffen Pitpoint heeft vorige week een nieuw tankstation voor cng/groengas geopend in Born. De nieuwe vestiging ligt op bedrijventerrein Holtum Noord in de Limburgse plaats. PostNL is de grootste afnemer van de nieuwe openbare vestiging. Het is de zevende cng-locatie in de zuidelijke provincie.

De Pooter Olie

De Zeeuwse tankstation-exploitant De Pooter Olie heeft besloten om zijn vestiging in Oostburg vanaf 1 april onbemand te exploiteren. De shop blijft wel bestaan, maar wordt vanaf 1 mei door een externe partij uitgebaat. Ook de mogelijkheid om de auto te wassen blijft bestaan bij het station in Zeeuws-Vlaanderen, maar dit vindt plaats zonder personeel.

Lees ook: Lukoil, AVIA, Sakko en Den Hartog breiden netwerk uit

Auteur: Tom van Gurp