Lukoil, AVIA, Sakko en Den Hartog breiden netwerk uit

Diverse tankstationbedrijven hebben recentelijk hun netwerk uitgebreid. Zo heeft Lukoil deze maand zes Auto Maas-stations omgekleurd naar de eigen roodwitte signing en opende het bedrijf een nieuwe onbemande locatie. Ook AVIA, Sakko, BP, Firezone, Ototol en Den Hartog breidden uit. Bekijk hieronder een overzicht van diverse wijzigingen in het tankstationlandschap.

Lukoil opende eerder deze maand een nieuwe vestiging in Gorcum. Het gaat om een Express-station aan de Bullekslaan in de Zuid-Hollandse stad. Daarnaast kleurde de Russische maatschappij deze maand zes voormalige Auto Maas-locaties om. Het betreft vestigingen in Capelle aan den IJssel, Hilversum, Oosterhout, Schaijk en Sliedrecht (2).

AVIA

De AVIA-coöperatie opende recentelijk ook twee nieuwe locaties. In de Friese plaats Oudwoude is een bemand tankstation geopend aan de Foarwei. De tankstationformule heeft onlangs ook een onbemande vestiging geopend in Hoogwoud. De nieuwe locatie is gevestigd aan de Oosterboekweg in de Noord-Hollandse plaats.

Sakko

Sakko uit Bergen op Zoom heeft ook twee tankstations aan zijn netwerk toegevoegd. Het gaat om een voormalig Shell-station in Rozenburg en een voormalige Texaco-locatie in de Brabantse plaats Borkel en Schaft. Beide vestigingen waren bemand en worden door Sakko onbemand geëxploiteerd onder het eigen merk.

Den Hartog

In het Brabantse dorp Fijnaart bouwt Den Hartog momenteel aan een nieuwe locatie. De brandstofleverancier gaat de nog te openen vestiging uitbaten onder de Esso Express-formule. De vestiging komt te liggen op de hoek van de Molenstraat en de Appelaarsedijk. Naar verwachting is het tankstation eind maart of begin april klaar.

Ototol

Tankstation-exploitant Ototol heeft een vestiging in Spijkenisse overgenomen. De locatie aan de Boyleweg was tot eind vorig jaar in handen van Erik Lagendijk, die het station twee jaar geleden voorzag van een opvallend shopconcept onder de noemer Spijk en Nis. Ook onder de nieuwe exploitant heeft het voorterrein de BP-merkuitstraling.

BP

In Roosendaal werd eind vorig jaar een nieuw BP-tankstation geopend. De bemande vestiging ligt aan de Gastelseweg in de Brabantse plaats. Klanten kunnen er ook hun auto laten wassen met behulp van de daar aanwezige roll-over. De nieuwe BP ligt in het noorden van de stad, aan de rand van bedrijventerrein Borchwerf II.

Firezone

Ook Firezone opende eind december een nieuwe locatie. Het betreft uiteraard een onbemand station, gelegen aan de Industrieweg Oost in de Gelderse plaats Elst. Een andere vestiging van hetzelfde merk werd begin februari juist gesloten. Het gaat om een station in de Friese plaats Opeinde dat inmiddels is omgekleurd naar TinQ.

Auteur: Tom van Gurp

Lukoil, AVIA, Sakko en Den Hartog breiden netwerk uit | MobilityEnergy.com

Lukoil, AVIA, Sakko en Den Hartog breiden netwerk uit

Diverse tankstationbedrijven hebben recentelijk hun netwerk uitgebreid. Zo heeft Lukoil deze maand zes Auto Maas-stations omgekleurd naar de eigen roodwitte signing en opende het bedrijf een nieuwe onbemande locatie. Ook AVIA, Sakko, BP, Firezone, Ototol en Den Hartog breidden uit. Bekijk hieronder een overzicht van diverse wijzigingen in het tankstationlandschap.

Lukoil opende eerder deze maand een nieuwe vestiging in Gorcum. Het gaat om een Express-station aan de Bullekslaan in de Zuid-Hollandse stad. Daarnaast kleurde de Russische maatschappij deze maand zes voormalige Auto Maas-locaties om. Het betreft vestigingen in Capelle aan den IJssel, Hilversum, Oosterhout, Schaijk en Sliedrecht (2).

AVIA

De AVIA-coöperatie opende recentelijk ook twee nieuwe locaties. In de Friese plaats Oudwoude is een bemand tankstation geopend aan de Foarwei. De tankstationformule heeft onlangs ook een onbemande vestiging geopend in Hoogwoud. De nieuwe locatie is gevestigd aan de Oosterboekweg in de Noord-Hollandse plaats.

Sakko

Sakko uit Bergen op Zoom heeft ook twee tankstations aan zijn netwerk toegevoegd. Het gaat om een voormalig Shell-station in Rozenburg en een voormalige Texaco-locatie in de Brabantse plaats Borkel en Schaft. Beide vestigingen waren bemand en worden door Sakko onbemand geëxploiteerd onder het eigen merk.

Den Hartog

In het Brabantse dorp Fijnaart bouwt Den Hartog momenteel aan een nieuwe locatie. De brandstofleverancier gaat de nog te openen vestiging uitbaten onder de Esso Express-formule. De vestiging komt te liggen op de hoek van de Molenstraat en de Appelaarsedijk. Naar verwachting is het tankstation eind maart of begin april klaar.

Ototol

Tankstation-exploitant Ototol heeft een vestiging in Spijkenisse overgenomen. De locatie aan de Boyleweg was tot eind vorig jaar in handen van Erik Lagendijk, die het station twee jaar geleden voorzag van een opvallend shopconcept onder de noemer Spijk en Nis. Ook onder de nieuwe exploitant heeft het voorterrein de BP-merkuitstraling.

BP

In Roosendaal werd eind vorig jaar een nieuw BP-tankstation geopend. De bemande vestiging ligt aan de Gastelseweg in de Brabantse plaats. Klanten kunnen er ook hun auto laten wassen met behulp van de daar aanwezige roll-over. De nieuwe BP ligt in het noorden van de stad, aan de rand van bedrijventerrein Borchwerf II.

Firezone

Ook Firezone opende eind december een nieuwe locatie. Het betreft uiteraard een onbemand station, gelegen aan de Industrieweg Oost in de Gelderse plaats Elst. Een andere vestiging van hetzelfde merk werd begin februari juist gesloten. Het gaat om een station in de Friese plaats Opeinde dat inmiddels is omgekleurd naar TinQ.

Auteur: Tom van Gurp