Eigenaar Hans Bol van de BOL Groep overleden

Eigenaar en algemeen directeur Hans Bol van de BOL-bedrijven is op 3 februari 2017 op 54-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ernstig ziek. BOL Handelsonderneming is sinds 1962 gevestigd in Dronten, provincie Flevoland, en heeft zich ontwikkeld tot een regionale leverancier van brandstoffen en tot een exploitant van achttien tankstations. Vanaf 2006 onder de naam SuperTank.

Vanaf 1 april 2014 was Hans honderd procent aandeelhouder van de BOL Groep en ontwikkelde met succes de merken SuperGaz en SuperOil voor de bulk propaan- en dieselmarkt. Ook na het overlijden van Hans blijft het familiebedrijf in stand.

Groot gemis

Volgens directeur Lambert van Ommen wordt het overlijden van Hans Bol als een groot gemis ervaren. “Hans was een gerespecteerd werkgever en een fijne collega. Hij had een eigen visie op het succesvol opzetten en exploiteren van onbemande tankstations en maakte die ook waar. Wij zullen zijn gedachtegoed in ere houden.”

Op de website www.bol.nl/condoleance bestaat de mogelijkheid om de familie te condoleren met dit zware verlies.

Auteur: Tom van Gurp