Tankstation Klok eert personeelsleden met glossy kalender

Tankstation-ondernemer Ewout Klok brengt op bijzondere wijze een ode aan zijn personeel. Klanten kunnen momenteel in de tankshop van het Hoogeveense station een kalender kopen met glossy foto’s van medewerkers. De helft van het geld gaat naar een goed doel. ”Personeel is het grootste kapitaal van een bedrijf”, zegt Klok. ”Vandaar dat we onze medewerkers eens extra in het zonnetje willen zetten. Dat podium komt hen volledig toe.’’

De Shell-locatie in Hoogeveen wil de medewerkers eren met een speciale en praktische kalender, voorzien van glamourbeelden van eigen medewerkers. Met elke maand een stoer portret of een romantisch sfeerbeeld.

”De personeelsleden zijn duizendpoten met gevoel voor service en klantvriendelijkheid en verstand van hygiëne, techniek en veiligheid. Een veelzijdige en verantwoordelijke functie. De tijd dat een pompbediende alleen maar achter de kassa stond om een paar knoppen in te drukken en af te rekenen is allang voorbij. Van de medewerkers wordt inmiddels veel meer verwacht.’’

Goed doel

De Tankstation Klok Kalender 2016 kost tien euro. Van dat bedrag gaat vijf euro naar het goede doel: Het Giga-G-Festival. Dat is een festival voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. ”Zij worden ook betrokken bij de werkzaamheden in ons tankstation”, meldt de ondernemer. ”Het plezier dat deze mensen in de shop of de autowasstraat ervaren, sluit mooi aan bij de lol tijdens het festival.’’

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Tankstation Klok eert personeelsleden met glossy kalender”

Floris Ooms|31.12.15|12:48

Goed idee om je personeel/kapitaal in het zonnetje te zetten.
Kan de kalender ook on-line gekocht worden?

Tankstation Klok eert personeelsleden met glossy kalender | MobilityEnergy.com

Tankstation Klok eert personeelsleden met glossy kalender

Tankstation-ondernemer Ewout Klok brengt op bijzondere wijze een ode aan zijn personeel. Klanten kunnen momenteel in de tankshop van het Hoogeveense station een kalender kopen met glossy foto’s van medewerkers. De helft van het geld gaat naar een goed doel. ”Personeel is het grootste kapitaal van een bedrijf”, zegt Klok. ”Vandaar dat we onze medewerkers eens extra in het zonnetje willen zetten. Dat podium komt hen volledig toe.’’

De Shell-locatie in Hoogeveen wil de medewerkers eren met een speciale en praktische kalender, voorzien van glamourbeelden van eigen medewerkers. Met elke maand een stoer portret of een romantisch sfeerbeeld.

”De personeelsleden zijn duizendpoten met gevoel voor service en klantvriendelijkheid en verstand van hygiëne, techniek en veiligheid. Een veelzijdige en verantwoordelijke functie. De tijd dat een pompbediende alleen maar achter de kassa stond om een paar knoppen in te drukken en af te rekenen is allang voorbij. Van de medewerkers wordt inmiddels veel meer verwacht.’’

Goed doel

De Tankstation Klok Kalender 2016 kost tien euro. Van dat bedrag gaat vijf euro naar het goede doel: Het Giga-G-Festival. Dat is een festival voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. ”Zij worden ook betrokken bij de werkzaamheden in ons tankstation”, meldt de ondernemer. ”Het plezier dat deze mensen in de shop of de autowasstraat ervaren, sluit mooi aan bij de lol tijdens het festival.’’

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Tankstation Klok eert personeelsleden met glossy kalender”

Floris Ooms|31.12.15|12:48

Goed idee om je personeel/kapitaal in het zonnetje te zetten.
Kan de kalender ook on-line gekocht worden?