AVIA opent twee onbemande stations en een groengas-vulpunt

Tankstationformule AVIA heeft er twee nieuwe vestigingen bij. In het Overijsselse Haaksbergen en het Limburgse Nieuwstadt zijn de afgelopen tijd twee onbemande locaties geopend onder de AVIA Xpress-vlag. De stations zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. Ook is onlangs een nieuwe groengas-installatie gerealiseerd in Capelle aan den IJssel.

Bij het station aan de Hengelosestraat in Haaksbergen kunnen weggebruikers reguliere benzine en diesel tanken, net als multi power diesel en super clean 95. Bij de vestiging aan de Gouverneur Houbenstraat in Nieuwstadt zijn dezelfde brandstoffen beschikbaar, behalve de multi power diesel. Bij beide stations kunnen klanten afrekenen met betaalpassen van onder andere AVIA, Tamoil, Travelcard, MultiTankcard en Xximo.

Groengas

Naast twee nieuwe tankstations is onlangs ook een groengas-installatie geopend bij een bestaande vestiging aan de Couwenhoekseweg in Capelle aan den IJssel. Het is daarmee de tweede locatie van Achilles Brandstoffen Maatschappij waar het duurzame gas kan worden getankt. Achilles is één van de vijf leden van de AVIA-coöperatie.

De installatie is gerealiseerd in samenwerking met Orange Gas, een exploitant van groengas-locaties. Dat bedrijf wil de komende tijd nog ruim twintig andere vulpunten aanleggen in Nederland. Groengas is de duurzame variant van aardgas en wordt gemaakt door biogas op te waarderen tot het dezelfde kwaliteit heeft als aardgas. Het wordt schoon geproduceerd en is hernieuwbaar.

Lees ook: AVIA wil groeien van 300 naar 460 stations in vijf jaar

Auteur: Tom van Gurp

AVIA opent twee onbemande stations en een groengas-vulpunt | MobilityEnergy.com

AVIA opent twee onbemande stations en een groengas-vulpunt

Tankstationformule AVIA heeft er twee nieuwe vestigingen bij. In het Overijsselse Haaksbergen en het Limburgse Nieuwstadt zijn de afgelopen tijd twee onbemande locaties geopend onder de AVIA Xpress-vlag. De stations zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend. Ook is onlangs een nieuwe groengas-installatie gerealiseerd in Capelle aan den IJssel.

Bij het station aan de Hengelosestraat in Haaksbergen kunnen weggebruikers reguliere benzine en diesel tanken, net als multi power diesel en super clean 95. Bij de vestiging aan de Gouverneur Houbenstraat in Nieuwstadt zijn dezelfde brandstoffen beschikbaar, behalve de multi power diesel. Bij beide stations kunnen klanten afrekenen met betaalpassen van onder andere AVIA, Tamoil, Travelcard, MultiTankcard en Xximo.

Groengas

Naast twee nieuwe tankstations is onlangs ook een groengas-installatie geopend bij een bestaande vestiging aan de Couwenhoekseweg in Capelle aan den IJssel. Het is daarmee de tweede locatie van Achilles Brandstoffen Maatschappij waar het duurzame gas kan worden getankt. Achilles is één van de vijf leden van de AVIA-coöperatie.

De installatie is gerealiseerd in samenwerking met Orange Gas, een exploitant van groengas-locaties. Dat bedrijf wil de komende tijd nog ruim twintig andere vulpunten aanleggen in Nederland. Groengas is de duurzame variant van aardgas en wordt gemaakt door biogas op te waarderen tot het dezelfde kwaliteit heeft als aardgas. Het wordt schoon geproduceerd en is hernieuwbaar.

Lees ook: AVIA wil groeien van 300 naar 460 stations in vijf jaar

Auteur: Tom van Gurp