Tweede editie van Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november

De tweede editie van de Tankstation Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 17 november 2015 bij evenementenlocatie Expo Houten. De vakbeurs is hét jaarlijkse evenement voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren, managers van oliemaatschappijen en andere professionals uit de petrolsector. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen over tanken, betalen, carwash en shop. ProMedia Group, uitgever van vakblad TankPro, is organisator van het evenement.

Vorig jaar vond de succesvolle eerste editie plaats. Meer dan zevenhonderd professionals uit de tankstationbranche kwamen op het evenement af en lieten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Daarnaast was er veel ruimte om te netwerken.

Opzet

De vakbeurs kent dit jaar dezelfde opzet als in 2014, met een uitgebreid programma van workshops, een congres en een beursvloer met exposanten. Wel is gekozen voor een andere locatie, namelijk de Expo Houten, vlakbij Utrecht. Een makkelijk te bereiken locatie langs snelweg A27, met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Binnenkort maakt TankPro meer bekend over het programma van de vakbeurs, de workshops en het congres.

De Tankstation Vakbeurs is op dinsdag 17 november 2015: save the date!

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Tweede editie van Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november”

Nanette Voorden|29.09.17|17:11

Is in de brandstofhandel iedereen een franchiser? Of hebben oliemaatschappijen ook nog hun eigen pompstations? Heb mezelf altijd afgevraagd of het moeilijk is om in het bezit te zijn van een pompstation.

Tweede editie van Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november | MobilityEnergy.com

Tweede editie van Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november

De tweede editie van de Tankstation Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 17 november 2015 bij evenementenlocatie Expo Houten. De vakbeurs is hét jaarlijkse evenement voor tankstation-ondernemers, brandstofhandelaren, managers van oliemaatschappijen en andere professionals uit de petrolsector. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen over tanken, betalen, carwash en shop. ProMedia Group, uitgever van vakblad TankPro, is organisator van het evenement.

Vorig jaar vond de succesvolle eerste editie plaats. Meer dan zevenhonderd professionals uit de tankstationbranche kwamen op het evenement af en lieten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Daarnaast was er veel ruimte om te netwerken.

Opzet

De vakbeurs kent dit jaar dezelfde opzet als in 2014, met een uitgebreid programma van workshops, een congres en een beursvloer met exposanten. Wel is gekozen voor een andere locatie, namelijk de Expo Houten, vlakbij Utrecht. Een makkelijk te bereiken locatie langs snelweg A27, met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Binnenkort maakt TankPro meer bekend over het programma van de vakbeurs, de workshops en het congres.

De Tankstation Vakbeurs is op dinsdag 17 november 2015: save the date!

Auteur: Tom van Gurp

1 reactie op “Tweede editie van Tankstation Vakbeurs op dinsdag 17 november”

Nanette Voorden|29.09.17|17:11

Is in de brandstofhandel iedereen een franchiser? Of hebben oliemaatschappijen ook nog hun eigen pompstations? Heb mezelf altijd afgevraagd of het moeilijk is om in het bezit te zijn van een pompstation.